2777
2789
عنوان

دوستم میگه باید ivf کنی

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 34 پست
ببخشید هزینه اش چقدره

بستگی داره جای دولتی بری یا نه 

و اینکه بیمه چی هستی و بیمه تکمیلی داری نداری و بیمه تعهد ناباروری داره یا نداره 

من مرکز خصوصی رفتم سال 1401 با بیمه تامین اجتماعی تخمک کشی کردم 18 تخمک داشتم که 5تا پوچ شد و 13 تا موند هزینه یک سال نگه داری رو جلو جلو ازت میگیرن 

هزینه تخمک کشی سال 1401 شد 8 میلیون و نگه داری 13تا جنین در فریز 2میلیون 600

اخرین بار انتقال دادم ماه گذشته بود 12 میلیون 

اینها هست خرج ازمایش ها.  دارو ها.  هر دفعه ویزیت و حدودا 5 تا 6 بار سونو واژینال انجام میدن تا بچه انتقال بدن 

من ماه گذشته انجام دادم انتقال رو با ازمایش و دارو انتقال 30 میلیون شد 

تازه خوراکی اورگانیک اینا حساب نکردم 

مثلا هر روز باید شیر سویا بخوری دونه ای 150 تومن 

اواکادو دونه ای 90 تومن 

پسته فندق بادوم گردو مویز

اینجور خوراکی ها هم هست که به شدت گرونه 

بستگی داره جای دولتی بری یا نه و اینکه بیمه چی هستی و بیمه تکمیلی داری نداری و بیمه تعهد ناباروری دا ...

امیدوارم نتیجه تلاش هاتون رو ببیند  ممنون از پاسختون🤍🌼

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یعنی بخاطر مرجع تقلید بیخیال بچه شد😕اگر دکتر زنان نرن چجوری خیلی از بیماریهای زنان رو تشخیص میدنعفو ...

برای بیماری و... میگن اشکالی نداره چون چاره ای نیست،طبیعی هم میگن پارچه میندازن و ماما نمیبینه، اگر فقط به خاطر بچه دار شدن باشه نباید دکتر لمس کنه یا ببینه

برای بیماری و... میگن اشکالی نداره چون چاره ای نیست،طبیعی هم میگن پارچه میندازن و ماما نمیبینه، اگر ...

خب بچه دار نشدن هم ممکنه از بیماری باشه 

کلا مطب زنان زایمان که میری همون اول میگن باید معاینه کنیم وضعیت دهانه رحم چک بشه مشگلت هرچی باشه اول معاینه میکنن