2777
2789
عنوان

چ واکنشی نشون بدم نسبت ب حرفای نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 5251 بازدید | 240 پست

کاش شوهرم این تاپیک رو میدید قدر منو میدونست تمام دوران عقد و نامزدی یک بارهم ازش درخواست پول نکردم

ولی نه مثل من باش نه انقدر هم فشار بیار الان اون میخواد خرج عروسی و جشن و خونه و... بده درکش کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین بنظرم عروسی رو نگیرید سعی کن نفوذ کنی به شوهرتبهش فشار نیار گیر نده سعی کن رفیق باشی باهاش که ف ...

من چیزی نیاز ندارم هر چی بخوام بابام میخره والا

ولی بابام نمیتونه چمدونو بخره ک

سلام🙋🏻‍♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️ 

ادمهایی با اخلاق اینجوری معمولن دارن ولی نمیخوان بدن یا یهچ ازشون یه مبلغی بگیری به چشمشون میاد

مامانمم همینو میگه 

میگه داره دلش نمیاد خرج کنه

کجاش بالاس خدایی🤦🏻‍♀️بزار ی توضیح کامل بدم وسایل ارایشی فقط۴ تومن میشه اونم بخاطر چمدونش وگرنه با ...

هزینه عقد با دختره البته

اگه نمیخواید ساده بگیرید با هزینه کم و خودمونی

و اینکه یاد بگیر چجوری درخواست کنی کتاب زنان زیرک بخون ببینی چجوری باید به مرد قدرت بدی تا هرکاری برات بکنه

خب چرا پا پیش گذاشته اگر شهر و رسم و رسوماتتون انقد پر هزینه ست 

من احساس میکنم تو پر توقع نیستی فقط نحوه و زمان درخواستتو بلد نیسی

اینجارو نبین ک میگن ما پول تو دوران عقد نخواستیم با افتخار کار اونام اشتباهه

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
کجاش بالاس خدایی🤦🏻‍♀️بزار ی توضیح کامل بدم وسایل ارایشی فقط۴ تومن میشه اونم بخاطر چمدونش وگرنه با ...

زنایی مثل شما که ده میلیون میخان بدن شورت خیلی هم عزیز و نور چشمی شوهران تا امثال من که با ده تومن یک ماه خانوادهذچهار نفری رو راه میبریم!!!!

مامانمم همینو میگه میگه داره دلش نمیاد خرج کنه

کم کم ازش بگیر ، امروز بگو سه تومنو که زد چند روز بعد بگو دوباره بزنه

اگه واقعنم نداشت خب دیگه چاره ای نیست فشار نیار ماهیانه ازش بگیر 

یا علی طفلک اون پسر من بودم هیچ وقت زن نمیگرفتم 😅😅فککن یکی هی بهت بگه ۱۰ تونن بزن ۲۰ تومن بزن۲۰۰ ت ...

من در مقابل فامیل خودش و خواهر و زن داداشش هیچی نخواستم

من تا الان هزار تومنم نگرفتم

ی سری برا یلدا برام ۶۰۰ ریخت

منم دادمش سشوار خریدم 

بعدم اومد دعوا راه انداخت ک سشوار برا چیمون بود تو الان باید لباس می‌خریدی 

انگار ۶۰۰ لباس میشه تو این اوضاع 

شما ازدواج کردینمن دارم میگم عقدم نکردیم اسفنده ولی هیچی ندارم🥲منم هیچی نگفتم بخدا هیچیییگفتم لابد ...

منم عقدم عزیزدلم یه هفته قبل عقد خریدامو انجام دادم 

درسته خرید عقد باید انجام بشه 

اما من برا عقدم سرویس طلا نخریدم فقط یه حلقه و انگشتر 

سرویس و برا عروسی میخوام بخرم 

بنظرم خوبه که سرویستو خریدی اما الان یکم درک کن 

۱۸۵تومن که پول کمی نیست

طلا که هیچوقت ضرر نمیشه ولی فکر کن واسه این پول هرچقدر سختی کشیده رو هم گذاشته هر چقدم از الان باید سختی بکشه جاشو پر کنه

عشق لیاقت می خواهد و عاشق شدن جرات،همیشه در پی کسی باش که با تمام کاستی ها و کمی ها و عیب هایت،حاضر باشد به تو عشق بورزد! و تو را به همه دنیا نشان بدهد و بگوید که: “این تمام دنیای من است”…🪽༆𝟓𝟐 𝐇𝐙 𝐖𝐇𝐀𝐋𝐄 

دختر جون اول زندگی همینه دیگه باید کنار بیای دوست پسرت نی که بگی نداد یعنی دوسم نداری خب نداره یکم صبر کن کنارش باش دلگرمش کن سعی کن برای اول پولم یکم با سیاست بگیری بگو مثلا لازم نداری فعلا؟! اگه لازم نداری بزن وگرنه باز صبر میکنم تا پول دستت بیاد یجور کنار میام  یا مرسی عزیزم بریز برام  خودت چی میخوای بگیرم ؟