2777
2789
عنوان

خانمای محجبه متاهل اتلیه عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 44 پست
هرکسی نظر خودش ودارهمن عروسی گرفتم که فیلمش و به بچه هام نشون بدم بدونن پدرمادرشون با عشق و جشن شروع ...

منم ده سال پیش کلی هزینه کردم بچم حتی حوصله نداره البوم ببینه تازه میگه من کجام چرا از من عکس نگرفتید😅 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم ده سال پیش کلی هزینه کردم بچم حتی حوصله نداره البوم ببینه تازه میگه من کجام چرا از من عکس نگرفتی ...

همه بچه هاشبیه هم نیستن

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
من محجبه هستم، نرفتم آتلیه، بعد دوستم برادرش آتلیه داره میگه بعد چند ماه کلا از سیستم پاک میکنن

چقد خوب ممنون

شما اتلیه نرفتید با گوشی عکس گرفتین؟

کاربر سال 97_  یه صلوات برای رسیدن به حاجاتم؟ منم دعاتون میکنم❤ اقایون درخواست دوستی ندن🚫
😂😂اعتماد به نفس همچین ادمایی رو داشتم اینجا نبودم بخدا . . .

پس رو خودت کار کن و از تاپیک اعتماد به نفس بالاها هم برو بیرون 

کاربر سال 97_  یه صلوات برای رسیدن به حاجاتم؟ منم دعاتون میکنم❤ اقایون درخواست دوستی ندن🚫
من همسرم دوربین کرایه کرد عکس ث فیلم گرفتیم بعدشم رم توی دوربین رو برداشت و داد بهش

بعد عکسا رو بردین کجا چاپ کرد؟

چقد خوب ممنونشما اتلیه نرفتید با گوشی عکس گرفتین؟

نه بابا من عیدسال۹۲ عروسیم بود گوشی پیشرفته نبود اصلا،زن داداشم  با دوربین خودش آزمون چندتا عکس گرفتن. 

راستی کدوم شهرین من یه کانال دارم تو ایتا به نظر مطمئن میاد عکاس هستن با تم مذهبی عکس میگیرن حالا نمیدونم عروسی و ایناهم  میرن واسه عکاسی یا نه

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
چه ربطی داره اتلیه یه قرارداد باهات میبنده ازشون بخواین که عکستون و به کسی نشون ندناونقدرام بیکارنیس ...

حرفتون درسته ما ازشون میخوایم نشون ندن و ممکنه در ظاهر قبول کنن ولی درصورتی که به مشتری های دیگه برای نمونه نشون بدن ما متوجه نمیشیم 

فقط درصورتی براشون درد سر میشه که منتشر کنن

حرفتون درسته ما ازشون میخوایم نشون ندن و ممکنه در ظاهر قبول کنن ولی درصورتی که به مشتری های دیگه برا ...

نه عزیزم اون ها تعهد کاری دارن به این راحتیام نیست

وقتی راضی نباشی نمیکنن خیالت راحت

اما برای راحتی خیالت به اتلیه اشنا مراجعه کن

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
نه بابا من عیدسال۹۲ عروسیم بود گوشی پیشرفته نبود اصلا،زن داداشم با دوربین خودش آزمون چندتا عکس گرفت ...

خوشبخت باشید

نه عزیزم اون ها تعهد کاری دارن به این راحتیام نیستوقتی راضی نباشی نمیکنن خیالت راحتاما برای راحتی خی ...

الان خیالم راحتر شد مچکرم گل 🌹

الان خیالم راحتر شد مچکرم گل 🌹

خواهش میکنم

مبارکتون باشه پیشاپیش

وخوشبخت ترین باشید💖

خواهش میکنممبارکتون باشه پیشاپیشوخوشبخت ترین باشید💖

همچنین خودتون زیبای خوش قلب😍😘😘

حرفتون درسته ما ازشون میخوایم نشون ندن و ممکنه در ظاهر قبول کنن ولی درصورتی که به مشتری های دیگه برا ...

بله کاملا درسته اصلا اینکه فیلم عروسی رو انقدر دیر میدن برای همینه که نمونه نشون بدن تا چند ماه بعدشم دستشونه فیلم

بعد عکسا رو بردین کجا چاپ کرد؟

تا چند وقت نبردیم بعدا برادر شوهرم جایی رو آشنا پیدا کرد که خیلی مطمئن بود گفت عکسای خودمونو میخوام ببرم شمام بیاید بدین براتون چاپ کنه خودمم اونجا هستم حواسم هست 

چون کل خانواده همسرم نظامی هستن و مذهبین حساسند همشون