2777
2789
تو دل برو و مهربونی😍

دقیقااا 

منم گشتم هیچ ایرادی پیدا نکردم ک بگم اینو درس کنی خوب میشی 

همه ک نباید درو داف باشن 

اسی دلم خواست دوستم بودی و هر روز خسته و کوفته می اومدم بغلت میکردم تا فکرو خیالام بره ..

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقااا منم گشتم هیچ ایرادی پیدا نکردم ک بگم اینو درس کنی خوب میشی همه ک نباید درو داف باشن اسی دلم ...

ووواایییی خدااااا چشام اشکی شد با حرفت عشقم فدات شم

همه زندگیمی عشقم عاشقتم مامانم

واااا 

دلت میاد به دختر به این نازی بگی زشت😑🗡🗡

اتفاقا چهره دلنشین و نازی داری😍💜💜💜💜💜

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

واااا دلت میاد به دختر به این نازی بگی زشت😑🗡🗡اتفاقا چهره دلنشین و نازی داری😍💜💜💜💜💜

عشقمییییی تووو فعلا یع سریا بهم میگن زشتم با اون عینک وهیکلم

عشقمییییی تووو فعلا یع سریا بهم میگن زشتم با اون عینک وهیکلم

فداااااتشممم

نه قربونت بشم ناراحت نشوووو 

اول اینکه عینک اتفاقا خیلی هم به چهرت میاد گوگولیت کرده 

یعنی هر کی عینک داره زشته؟😑اتفاقا یه عده برای زیبایی میان عینک الکی میزنن 

و اینکه هیکلت جزء ویژگی های تو هست 

جزء زیبایی هات هست و هیچ چیزی از زیبایی تو کم نمیکنه فداتشم 

اتفاقا خیلی گوگولی هستی🥺💜💜اگه پیشم بودی کلی بغلت میکردممممممم

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

فداااااتشمممنه قربونت بشم ناراحت نشوووو اول اینکه عینک اتفاقا خیلی هم به چهرت میاد گوگولیت کرده یعنی ...

ووویییی دختر اشکمو دراوردی با تعرفت ای کاش تو خواهرم بودی

ووویییی دختر اشکمو دراوردی با تعرفت ای کاش تو خواهرم بودی

قشنگممم🥲هستممممم

ایی جونممم جون تاج سرمییی

فداتشممم

تاپیک و تو بروزرسانی ها دیدم 

قبلا راستش پروفایلتو دیدم 

بشدت حس امینت و مهربونی و دلگرمی و خلاصه حس خواهر بودن میدی

دلم خواست کنارت بشینم و از کل بدی هایی ک درحقم شد و از کل مشکلاتم و از تمام بدبختیم و حتی خوشحالی هام بگم و باهم دیگه درد و دل کنیم 💗

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پروفایل خودمَم🤍فندوق کوشولوي مامان🥹تو دلیِ گشنگم🤰من و بابایی خیلی دوست داریم و بي صبرانه منتظر دیدن روی ماهتیم🫠تو این دنیای کوچیک و هفت میلیارد آدم ، یعنی تو باور میکنی؟ شمردی؟ اصلا کی شمرده؟ به جز سیاستمدار ها ، دیدی کسی آدم بشمره؟! باور نکن🥲.... باور کن همه‌ی دنیا فقط تویی و برخي دوستان🫂بقیه هم تکراری اند...💍 تو از گل و ماه  پري برای من زیباتری، تو تمام دلخوشي این دختری💍🫠من از نسل کوروش نام آورم🥰#نه_به_اعدام_سیاسی🥺
تاپیک و تو بروزرسانی ها دیدم قبلا راستش پروفایلتو دیدم بشدت حس امینت و مهربونی و دلگرمی و خلاصه حس خ ...

الهی فدات شم عزیزم نظرلطفته قشنگم اخی عزیزم هروقت خواستی میتونی باهام حرف بزنی