2777
2789
عنوان

بارداری و نیاز جنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 36 پست
نه دیگه گفت هفته ی آخر اشکال نداره ولی وقت دیگه باعث باز شدن دهانه رحم و سقط میشه

عه

نمیدونم عزیرم

دکتر من ک به من گفت راحت باش

دکتر دوستمم توصیه ای نکرده

خدایاشکرت❤️ دندانپزشک هستم، بخاطر شرایط بارداریم درحال حاضر فقط ۲روز در هفته مطب میرم و میتونم اینجا بیشتر مطلب بخونم، با بی ادبا هم کاری ندارم🙏

@کیانارامش   ‍ 

عزیزم تاپیک قفل شد

بپرسید سوالتونو..

خدایاشکرت❤️ دندانپزشک هستم، بخاطر شرایط بارداریم درحال حاضر فقط ۲روز در هفته مطب میرم و میتونم اینجا بیشتر مطلب بخونم، با بی ادبا هم کاری ندارم🙏

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بچه پنج سال و سه ماهه من حدودا شش ماهی میشه ک دندون جلو دهنش لق شد و افتاد. هنوز زک هنوزه در نیومده. ...

عزیزم دندان دائمیش جوانه نزده؟

بچه پنج سال و سه ماهه من حدودا شش ماهی میشه ک دندون جلو دهنش لق شد و افتاد. هنوز زک هنوزه در نیومده. ...

یعنی تو چهارسال و نیمگی افتاده

ببین دندان شیری باید از ۶سال تا ۷ونیم سال بیفته

اگر ۵_۵/۵ باشه هم اشکالی نداره

ولی ۴_۴/۵ زوده

بهتره ب پزشک اطفال مراجعه کنید اگر هنوز جوانه هم نزده

بدون معاینه نظر دادن اشتباهه

آیا زیر لثه ها سفتی حس میشه

درد لثه و تورم داره؟

نهدرد و تورم نداره تقریبا میشه گف پنج سالگی ک تموم شد وارد شش شد دندونش افتاد

مشکلی نیست تاخیر در رویش پیش میاد گاهی

عواملی مثل تغذیه ژنتیک و... میتونه موثر باشه

ولی برای احتیاط بهتره حضوری برید دندانپزشکی ک خیالتون راحت باشه عزیزم

کلا از یکسالگی مراجعه ب دندانپزشک و آموزش بهداشت دهان به بچه و کنترل شرایط بچه خیلی خوبه