2777
2789
عنوان

بارداری و نیاز جنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 36 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه بارداره این افزایش میل جنسی به تغییرات هورمونیش ربط داره نه فقط خودارضایی

الان بدتر از قبل شده

ولی قبل هم همینطور بود

خدایاشکرت❤️ دندانپزشک هستم، بخاطر شرایط بارداریم درحال حاضر فقط ۲روز در هفته مطب میرم و میتونم اینجا بیشتر مطلب بخونم، با بی ادبا هم کاری ندارم🙏
فقط از دست شوهرش کار برمیادمگه زن و شوهر نزدیک ترین ادما بهمدیگه نیستن چطور راحت باشما درمیون میزاره ...

چون شوهرش گفته من بلد نیستم جوری ک تو میگی

و از رابطه اورال بدم میاد

با من درمیون گذاشته چون دوستای 20ساله ی همیم

خیلی چیزا میدونیم از هم ک شوهرامون نمیدونن😊

خدایاشکرت❤️ دندانپزشک هستم، بخاطر شرایط بارداریم درحال حاضر فقط ۲روز در هفته مطب میرم و میتونم اینجا بیشتر مطلب بخونم، با بی ادبا هم کاری ندارم🙏
الان بدتر از قبل شدهولی قبل هم همینطور بود

خب حتما لازم نیست با دخول انجام بشه که 

همون کاری که توی خودارضایی انجام میده شوهرش انجام بده

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
هیچی بابا بیخیال باشه این تاییمم میگذره

گاهی بیخیاله گاهی زنگ میزنه چند ساعت گریه میکنه و خودشو سرزنش

حالا نگاه کردنشو کاری ندارم ولی واقعا خودار..ضاییش خییییییلی خطرناکه احتمال سقطشو زیاد میکنه ... مام ...

دکترش گفته رابطه جنسی محدودیتی براش نداره

این گفته مشکلشو و دکتر گفته اگه چیزی داخل نبره اشکال نداره

ولی خودش حالش بده

یکم دیگه تحمل کنه تموم میشه خب

کم نمونده😅

این دیگه خیلی بده😑😑😑😑😑😑😑

خیلی خیلی بده

دکترش گفته رابطه جنسی محدودیتی براش ندارهاین گفته مشکلشو و دکتر گفته اگه چیزی داخل نبره اشکال ندارهو ...

ماما میگفت نباید تحریک بشه چون هورمون اکسیتوسین یا عشق ترشح میشه و باعث میشه دهانه رحم باز بشه البته در مورد سینه گفت.

خب الان روانشناسا آنلاین هم مشاوره میدن، به نظرم باید با شوهرش مطرح کنه

به شوهرش گفته اینکه تامین نمیشه عذابش میده

ولی درباره ی خودارضایی اصلا نمیگه و میگه روم نمیشه مطرح کنم

و اینکه تازه ازدواج کردن و بلافاصله بار دار شدن

خب حتما لازم نیست با دخول انجام بشه که همون کاری که توی خودارضایی انجام میده شوهرش انجام بده

بالا گفتم

مرده میگه چندشم میشه

یا یجور بی رغبت انجلم میده ک بدتر حس بد میده ب خانم

میگه حس میکنم از بدنم بدش میاد

ماما میگفت نباید تحریک بشه چون هورمون اکسیتوسین یا عشق ترشح میشه و باعث میشه دهانه رحم باز بشه البته ...

تو ماه آخر صحبتتون درسته

ولی ایشون چند ماه مونده ب زایمانش