2777
2789

هم باید درسمو بخونم

هم دوره اموزش برنامه نویسی میبینم 

10 دوره میبینم 

هر دوره اش 86 تا قسمته

الان دوره 1 ام 8 قسمتشو دیدم 

بیشتر از 4 قسمت کشش ندارم 

میتونم تا مهر برسونم؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه ایشون برنامه نویسن @zahrahasani20

سلام متوجه سوالشون نشدم تو خصوصی هم پرسیدن اصلا در جریان سوالاتشون نیستم یا بد میپرسه یا من نمیفهمم :)

هرچیز که در جُستن آنی = آنی ( مولانا رومی )  - مهندس کامپیوتر گرایش نرم افزار - سوال برنامه نویسی در خصوصی پرسیده شود

سلام متوجه سوالشون نشدم تو خصوصی هم پرسیدن اصلا در جریان سوالاتشون نیستم یا بد میپرسه یا من نمیفهمم ...

فکر کنم ایشون میخواد برای برنامه نویسی دوره های آفلاین ببینه. که ده دوره برای دیدن انتخاب کرده میگه هر دوره مجموعا 86 قسمته. یعنی کلا باید 860 قسمت ببینه. میگه تا مهر میخواد این 860 قسمت رو ببینه. اگه هر روز چهار قسمت ببینه از مهر 1404 میتونه پروژه قبول کنه؟ 

فکر کنم ایشون میخواد برای برنامه نویسی دوره های آفلاین ببینه. که ده دوره برای دیدن انتخاب کرده میگه ...

آهان الان متوجه شدم تا مهر سال دیگه یک سال فرصت هست صد در صد یکی بخاد برنامه نویس میشه و پروژه هم میگیره تا اون موقع یکسال زمان زیادیه

هرچیز که در جُستن آنی = آنی ( مولانا رومی )  - مهندس کامپیوتر گرایش نرم افزار - سوال برنامه نویسی در خصوصی پرسیده شود

اسی من برات حساب کردم بیشتر از 8.5 ماه وقت داری که 255 روز میشه 860 تقسیم بر 255 کنی میشه 3.3 یعنی چهار تا ویدیو آموزشی روزانه ببینی زودترم میرسی. یعنی تا خود شهریور احتمالا تموم کنی 

آهان الان متوجه شدم تا مهر سال دیگه یک سال فرصت هست صد در صد یکی بخاد برنامه نویس میشه و پروژه هم می ...

ممنون منم چند تا سوال داشتم اگه وقت داشتین جواب بدین 

1)آموزه های برنامه نویسی فراره؟ یعنی امسال شروع کنم یاد گرفتن اگه دو سال بعد بخوام ازش استفاده کنم مشکلی پیش میاد؟ 

2)روزی چند ساعت مفید برای یادگیری برنامه نویسی اختصاص بدم؟