2777
2789
تابستون می‌میریم از این بدتر.

من از سرما متنفر بودم ولی امسال دوست ندارم تموم شه

بخاطر این مشکل

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تابستون نشده ایقدر داره الان برق میره اگه تابستون بشه بخدا ازگرمامیمیریم بخصوص ماجنوبیا ک هکامون مرگباره

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

من از سرما متنفر بودم ولی امسال دوست ندارم تموم شهبخاطر این مشکل

ما توی زمستون هم هر روز آبمون قطع میشه برق هم دو ساعت می‌ره .آبمون ولی پنج شش ساعت می‌ره تانک داریم.ولی خب بار تابستون کولر لازم داری خیلی بدتره

ششمین کاربری 😒

تابستون نشده ایقدر داره الان برق میره اگه تابستون بشه بخدا ازگرمامیمیریم بخصوص ماجنوبیا ک هکامون مرگ ...

اره واقعا

تابستون واسمون جهنم میشه

مامان کوچولو🫣✨️