2777
2789
عنوان

چرا اینقدر من احمقم

135 بازدید | 27 پست

کافیه یکی بهم گیر بده یا باهام دعوا کنه میرم بلایی سر خودم میارم یا دلم بگیره افکار خودکشی مباد سراغم چند روز پیش سر دعوا مامان بابام یه عالمه قرص خوردم یه دفعه عصبی میشم دوست دارم خودمو بکشم یا مثلا خیلی با آدما صمیمی میشم زودی همه چیزمو میگم  جوگیر میشم بعدش پشیمون میشم افکارم بلند پروازانه س یه روز هدف زیاد دارم یه روز هیچی هدف ندارم حرص میخورم مدام نفسم میگیره خیلی کلافم از رفتارام به شدت وابسته و احمقم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

افسرده هستی و قطعا باید درمان بشی. اگر وابستگی شدید به گوشی و اینستا داری این عامل اصلیشه . سعی کن سبک زندگیتو اصلاح کنیو منطقی تر به زندگی نگاه کنی

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
افسرده هستی و قطعا باید درمان بشی. اگر وابستگی شدید به گوشی و اینستا داری این عامل اصلیشه . سعی کن س ...

نمی‌دونم حالم خیلی بده خیلییی نمی‌دونم چیکار کنم عصبی میشم زود از کوره در میرم حوصله اینکه سه چیزو بگم هم ندارم صبرم. کم شده

دکتر آنلاین تشخیص دوقطبی نوع یک و شخصیت مرزی داد

زندگیت چطوره

توزندگی کمبود محبت و توجه نداشتی؟

برای توی سایت ول چرخیدن😎برای دکمه حذفیدن😬برای کاربریم‌کاربریت کاربرامون✊️برای تعلیقی ها که‌جون میدن👎برای لایک و پست و تاپیک‌و تعلیقی/برای حسرتای پر،بازدیدی/برای حلیم با نمک یا شکر،جنگ و دعوا/برای تاپیک‌های منشوری/برای کاربرای مرد وجنگ و دعوا/برای بچه‌مچه های کنکوری/برای کاربری و احتمال انقزاضش/برای کاربرای پر نفوذی/برای شوهر و عوق،خانواده اش/فقط طلاق فقط طلاقه ادامش/برای روزهای خوب قبل ازدواج و/برای نی نی یار و اخلاق فوق العاده اش😈/برای دروغ هایی که بر ملا شد/برای کاربری که‌ناحق بیصدا شد/برای باردارای پا به مامون/برای باربی ها و‌مانکنامون/برای تپل های مهربونو/برای ساقیم ساقی ات ساقیامون/برای شام و‌ناهارا چی دارین/و‌جمله یه بچه دیگه بیارین/برای دغدغه سمی که دارین/برای جمله لول ندارین/برای دعواهای قوم و خویشی/برای داستانای دروغین/برای تو دوغت رو بنوشو/طرفدار نوشابه یا که دوغین؟/برای پست های طوماری/برای تاپیک ماورایی/برای حرفهای سیاسی/برای کاربرای احساسی/برای سیزده ساله بچه دار و/برای مادرای خانه دار و/برای استقلال زنامون/برای مدال گزارش زنامون/برای تموم روشن فکریامون/برای اعتراض های بیصدامون/برای سارا و ممدامون/برای فریاد بیصدامون/برای وقیح و کار ناپسندش/برای کاربرای بالا بلندش/برای کاربرای گیسو‌کمندو/برای خوشگلای ابرو کمندش/برای خنده های گهگداری/برای جمله دغدغه ست تو داری/برای اینکه تاپیک‌زدن نداره/برای کاربری که غصه داره/برای عقاید و فرق و جنجال/برای شوخی ها و‌کاربرای بیمار/برای ممدی که پوششش دخترونه ست/برای جغدهای شب بیدار/برای لذت ،تاپیک ممنوعه/برای ناخنی که‌پر ز گیسه/برای کاربریم کاربریت کاربرامون/برای طرز فکر دوران سلجوقه/برای هانده ایی که شبیه اش زیاده/برای زود باور های ساده/برای کاربرای علم و غیب دارُ/برای کاربرای خان زاده😃 حالا که خوندی و نیشت وا شد😂واسم دعا کن حال دلم خوب شه موفق بشم❤️

خیلی هاش با مشاور ک صحبت کنی حل میشه ولی دو سال زمان میبره ک حداقل سه هفته یکبار با روانشناست صحبت ک ...

اه زمان بره دکترم گفت اگه درمان رو ادامه بدی یکسال در بهترین حالت ممکنه خوب شی

دکتر آنلاین تشخیص دوقطبی نوع یک و شخصیت مرزی داد

به جای پرچسب زدن به خودت برای داشتن توجیحه

برو درمانش کن اگر دنبال آرامشیی 

خودکشی چرا وقتی این فرصت زندگی به تو داده شده 

زندگی هر چقدر سخت و طاقت فرسا باشه

اما نعمت زیستن و نفس کشیدن که شما داری 

خیلیا نداشتن

کسایی که آرزوشون بود یه روز بیشتر زنده باشن 

تا به کسی که دوسش دارن ابراز علاقه کنن

تا یه بار دیگه مادرشونو بغل کنن

تا یه بار دیگه بچه هاشونو ببوسن 

یا غذای مورد علاقه شونو بخورن

عروسی یا بچه دار شدن .بچه هاشونو ببینن

موفقیت شونو ببینن

اما خیلیا به تقدیر خدا مردن 

و این حسرتا تا ابد باهاشون موندچون فرصت ادامه زیستن بهشون داده نشد حتی برای یه لحظه

تو که داری قدرشو بدون

به تاریخ عضویتم نگاه نکنید بنده از قدیمیای سایتم 😎 دیگه نام کاربری به ذهنم نرسید به شخصیت موردعلاقم تو هری پاتر پناه بردم 😂 قبول دارم پروفایل و نام کاربریم اصلا خانمانه نیست ولی به بزرگی خودتون ببخشید😂💕👻
اه زمان بره دکترم گفت اگه درمان رو ادامه بدی یکسال در بهترین حالت ممکنه خوب شی

بیشتر این حرفا و حرکات بخاطر نااگاهیه، کاری ک پدر مادرامون باید میکردن و نکردن ، با مشاور صحبت کردن مثل تربیت شدن دوباره هست، بهتر ازینه ک فرصتهای زندگیتو بخاطر این موضوع از دست بدی

به جای پرچسب زدن به خودت برای داشتن توجیحهبرو درمانش کن اگر دنبال آرامشیی خودکشی چرا وقتی این فرصت ز ...

خودم خیلی اذیتم متاسفانه حمایت نمیشم برا درمان چون اگه برم تا آخر عمر انگ روانی میزنن بهم

خودم خیلی اذیتم متاسفانه حمایت نمیشم برا درمان چون اگه برم تا آخر عمر انگ روانی میزنن بهم

چند سالته؟

به تاریخ عضویتم نگاه نکنید بنده از قدیمیای سایتم 😎 دیگه نام کاربری به ذهنم نرسید به شخصیت موردعلاقم تو هری پاتر پناه بردم 😂 قبول دارم پروفایل و نام کاربریم اصلا خانمانه نیست ولی به بزرگی خودتون ببخشید😂💕👻