2777
2789
عنوان

دیروز ژل گونه وچونه ام و تمدید کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 886 بازدید | 60 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خیلییییی زدم. مارکای گرون و خوب زدم دکترای خیلی خوب رفتم چند بار پشت سر هم تمدید کردم رعایت کردم. ...

چرا عزیزم؟ژل های ده سی سی کره ای بزن و آب زیاد بخور

🙏🏻😘نی نی سایت جایی برای خالی کردن عقده هاتون وفحش های تودلتون مونده نیست،اینجا به هم کمک کنید نه تخریب😘
من خیلییییی زدم. مارکای گرون و خوب زدم دکترای خیلی خوب رفتم چند بار پشت سر هم تمدید کردم رعایت کردم. ...

میگن ژل خوب باید جذب بشه ، بمونه عوارض میده

منم دوبار ژل لب زدم ،الان ی کوچولو مونده 

پارسال زدم ژل اودری

اودری که خیلی ناخالصی داره عزیزم،کاش یه برند دیگه میزدی

🙏🏻😘نی نی سایت جایی برای خالی کردن عقده هاتون وفحش های تودلتون مونده نیست،اینجا به هم کمک کنید نه تخریب😘
بعد که آب میشه صورتتون شاتر و افتاده تره یا مثل همون قبل

نه کلا میشم همون آدم قبلی انگار نه چونه ای زدم نه لبی و همون لب خودمه، کلا جذب میشه نمی‌مونه نمی‌دونم چرا 

کورد✨⭐
ممنونم مهربون ۳۲ سالم

خوشبختم عزیزم هم سن هستیم

میگن ژل خوب باید جذب بشه ، بمونه عوارض میدهمنم دوبار ژل لب زدم ،الان ی کوچولو مونده

آخه عشقم می‌دونم باید جذب شه ولی نه بعد دو هفته. میگن ۶ ماه میمونه به خدا من حاضرم فقط ۲ ماه بمونه، تصمیم دارم گونه رو بزنم ولی میترسم کلی خرج کنم اینم دو هفته بیشتر نمونه

کورد✨⭐