برای بچه شوهر هرکاری هم بکنی بازم ازت متنفره بخدا قسم نامادری اسم بد در کرده البته منظورمن اون نامادری های بلانسبت وحشی نیس که بچه شوهر رو اذیت میکنن منظورمن همه نامادری هاست هرچه هم که خوبی کنی و براشون زحمت بکشی انگار ازت طلبکارن مثل به گل مصنوعی آب دادنه رشد نمیکنه.. حتی اگه مریض هم بشی یک لیوان آب به دستت نمیدن تازه طلبکارم هستن
اره منم دوستم نامادریه یعنی هرچی از خوبیه دوستم بگم کم گفتم اما خوب بچه شوهرش خیلی اذیتش میکنه
میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
چون فکر میکنن جای مادر تنی خودشون رو توی دل باباش گرفتی
روز بد زندگی من 😔😔😔😔 لطفا اگه خوندی دوس داشتی ی فاتحه ی صلوات یا حتی خدا بیامرزی بده ۲۵اسفند۱۴۰۱ بود روز تصادف بابای مهربونم بدتر از اون روز ۵فروردین ۱۴۰۲شد روز اسمونی شدنش دورت بگردم مهربون بابای من هنوز جوون بودی چرا نمیتونم باور کنم که نیستی چرا....
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
یکی از فامیلای ما مادرش نامادری هست اصلااا نفهمیدیم ماشاا انگار پسر د مادر واقعی آن تا اینکه چند روز پیش مادربزرگ پسره گفت مامانش بچگی طلاق گرفت و ..
من یه دخترم یه دختر از جنس امید 🪭❤️ یه دختر که عزیز دردونه ی باباشه 🥺🧡 آهو خانم هستم از اسمم به شدت بدم میومد ولی خب تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و الان عاشق اسممم🩵🫠 میشه برای خوب شدن زندگیمون و رسیدن به آرزوم یه صلوات برام بفرستین 💚🫀 خدایا منو به کراشم برسون 🥺😘🧡 امروز نقی ام کاملا معمولی 💚