2777
2789
عنوان

خانومای باردار کرمانشاهی بیاین لطفااااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 44 پست
عزیزم حالا اگر دختر بود میخای چیکار کنی ولش کن بسپارش بخدا منم مثل شما بودن دومی هم دختره اولش ناراح ...

هیچ کاری نمیکنم فقط دیگه خیالم راحت میشه که یا دختره یا پسر

بیخودی همش فکرنکنم ب علائم و اینجور چیزا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ماهش یا روزش؟دقیقا ۱۲ روز بعد اولین روز پریودیم ۲ پریود شدم چهاردهم اقدام کردم همون ی بار دیگه اقدام ...

منم ی ای یو ای ناموفق داشتم دوماه بعدش سینال اف و اچ ام جی و اچ سی جی زدم روز قبل از تخمک گذاری

اون ماه هایی که دارو مصرف کردم و سونو رفتم برا سایز فولیکول باردار نشدم اینم بگم اون ماه هایی ک ای یو ای کردم و دارو خوردم هیچ ترشحی نداشتم موقع تخمک گذاری حتی یه قطره اما دوماه بعد از همه اینا ک نه سونو رفتم ن دارو خوردم نزدیک تخمک گذاری کلی ترشح داشتم با خودم گفتم اینماه اقدام میکنم اگه بازم حامله نشدم میرم ivf

یک هفته مونده ب موعدم نوک سینه هام درد گرفت شک کردم ب بارداری چند روز بعدش که میشد یک روز قبل موعد رفتم ازمایش دادم بتام ۷۰ بود

منم ی ای یو ای ناموفق داشتم دوماه بعدش سینال اف و اچ ام جی و اچ سی جی زدم روز قبل از تخمک گذاریاون م ...

شوهرم خیلی دلش میخاست پسر باشه ولی نشد بیشتر برا اون ناراحتم وگرنه خودم اصلا دختر و پسر فرق نداره

ممنون

بی بی چکت روز موعد پررنگ شدیاکمرنگ حالت تهوع داری ضربان قلبش چنده چندمه سیکلت اقدام کردی چندبار امپول محرکم زدی جوش شیرین استفاده کردی ببخشید خیلی سوال پرسیدم اگه تونستی جواب بده

بی بی چکت روز موعد پررنگ شدیاکمرنگ حالت تهوع داری ضربان قلبش چنده چندمه سیکلت اقدام کردی چندبار امپو ...

بی بی چکم روز بعد موعد پر رنگ بود حالت تهوع دارم  ضربان قلب ۱۶۴ ۱۲ سیکل اقدام کردم نه امپول نزدم جوش شیرینم استفاده نکردم

بی بی چکم روز بعد موعد پر رنگ بود حالت تهوع دارم ضربان قلب ۱۶۴ ۱۲ سیکل اقدام کردم نه امپول نزدم جوش ...

پس دختره چون منم سرم دخترم همین جوری بودم حالت تهوع شدید ضربان قلب ۱۵۸ که بالای ۱۴۰ یعنی به احتمال زیاددختره فقط بی بیم کم رنگ بود

بی بی چکت روز موعد پررنگ شدیاکمرنگ حالت تهوع داری ضربان قلبش چنده چندمه سیکلت اقدام کردی چندبار امپو ...

من اصلا بیبی چک نزدم یه روز قبل موعد رفتم ازمایش دادم ک عددش ۷۰ بود

حالت تعوع هفته شیش  و هفت خیلی داشتم از صبح تا شب الان بهترم

این سری ک باردار شدم هیچ دارو و امپولی استفاده نکردم فقط وسطای سیکلم بود خیلی ترشح داشتم ک حدث زدم از تخمک گذاری باشه دیگه همون روز اقدام کردم و گرفت

شوهرم خیلی دلش میخاست پسر باشه ولی نشد بیشتر برا اون ناراحتم وگرنه خودم اصلا دختر و پسر فرق نداره

انشالله خدا حاجتت رو بده 

من ک شوهرم اصلا مهم نیست براش اتفاقا دعوامم میکنه وقتی همش میگم خداکنه پسر باشه اما امان از زبون بقیه انگار خرجتو میدن  ک انقد مهمه براشون و حرف مفت میزنن