سلام خانومایی که کرمانشاه زندگی میکنن ازمایشگاهی رو میشناسید که ازمایش تشخیص جنسیت انجام بدن ؟؟؟منظورم سلفری نیست که تو هفته ده ب بعد انجام میشه این ازمایش از هفته هفت و هشت انجام میشه و فقط جنسیت و میگه خواهشا اگه کسی میدونه بهم بگه زود
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من ۱۵ میلیون دارو تضمینی گیاهی خوردم کیت زدم شوهرم ازمایش داد مکمل خوردیم فقط امپول نزدم
خب مهم ترینش همین قرصو امپولاییه که شمااستفاده نکردی آخه دارو گیاهی به نظر من نمیتونه اوقدر رو جنسیت تاثیر بزاره ولی یه امپولایی هست فولیکولو بالغ میکنه اگه اون روز اقدام کنی به نظرم پسر میشه من اصلا به رژیمو اینااعتقادی ندارم
ماهش یا روزش؟دقیقا ۱۲ روز بعد اولین روز پریودیم ۲ پریود شدم چهاردهم اقدام کردم همون ی بار دیگه اقدام نکردم همون ی بارم گرفت ببین نمیخام نا امیدت کنم شاید برا شما نتیجه بده ولی شما خودت و شوهرتو اماده کن برای هر چیزی فک نکنه چون رعایت کردین حتما پسره