2777
2789
عنوان

خانومای باردار کرمانشاهی بیاین لطفااااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 44 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من ۱۵ میلیون دارو تضمینی گیاهی خوردم کیت زدم شوهرم ازمایش داد مکمل خوردیم فقط امپول نزدم

خب مهم ترینش همین قرصو امپولاییه که شمااستفاده نکردی آخه دارو گیاهی به نظر من نمیتونه اوقدر رو جنسیت تاثیر بزاره ولی یه امپولایی هست فولیکولو بالغ میکنه اگه اون روز اقدام کنی به نظرم پسر میشه من اصلا به رژیمو اینااعتقادی ندارم

من ۱۵ میلیون دارو تضمینی گیاهی خوردم کیت زدم شوهرم ازمایش داد مکمل خوردیم فقط امپول نزدم

کیت که منو کلاگیج کرد راستش به اونم اعتقادی ندارم فقط به نظرم سنو میتونه تشخیص بده فولیکول داری یان بقیش کشکه

من دکترم گفت اصلا سایز فولیکول تو جنسیت تاثیر نداره

اره به نظرم بزرگی کوچیکیش زیادمهم نیست ولی آزاد شدن یانشدنش تاثیرزیادی داره مثلا من دخترمو فردای پاک شدنم باردارشدم موقعی که تخمک نداشتم

کیت که منو کلاگیج کرد راستش به اونم اعتقادی ندارم فقط به نظرم سنو میتونه تشخیص بده فولیکول داری یان ...

سونو دادم اما با سونو باردار نشدم ماه بعدیش که کیت زدم باردار شدم

اقدامت کی بود

ماهش یا روزش؟دقیقا ۱۲ روز بعد اولین روز پریودیم ۲ پریود شدم چهاردهم اقدام کردم همون ی بار دیگه اقدام نکردم همون ی بارم گرفت ببین نمیخام نا امیدت کنم شاید برا شما نتیجه بده ولی شما خودت و شوهرتو اماده کن برای هر چیزی فک نکنه چون رعایت کردین حتما پسره

منم مثل توام عزیزم این ماه اقدامم خداانشالله دامن همه رو سبزکنه .چی کارکردی واس تعیین جنسیت به منم ب ...

انشالله عزیزم

راستش هیچ اقدام خاصی نداشتم ن رژیم ن روش های دیگه 

فقط یه روز تو ماه ک ترشح زیاد داشتم اقدام کردم