2777
2789
عنوان

کیا نچرالن

| مشاهده متن کامل بحث + 1588 بازدید | 173 پست

به نظر منم بدون فیلتره! منم یه فیلم از خودم دارم که هر چی میگم فیل تر نداره کسی باور نمیکنه، اونم زیر نور آفتابه! البته دوربین سلفی معمولا شفافیت میده به صورت

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آقا خر که نیستیم😑پوست عادی و لب عادی این شکلی نیست 😂😂یه مصنوعی زشت هم شده که حتا با عمل اونجوری ن ...

شاید هستی و مردمو خر کردی 

لبات ژله میگی نه ندارم🤣🤣🤣

با این همه فبل تر و عمل بازم معمولی بودی ریپ نزن که جواب نمیدم

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
به نظر منم بدون فیلتره! منم یه فیلم از خودم دارم که هر چی میگم فیل تر نداره کسی باور نمیکنه، اونم زی ...

به جان مامانم بدون فیل تره پنجره رو باز کردم نور مستقیم خورده صورتم 

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
من رفتم با فیلت‌ر بگیرم ببینس چی به چیه گوشامون مخملی نیست عزیزم

مهم نیس باور نکنید 

لبه بی فیل تر خط داره، این الان خط نداره که دوربینای سلفی بعضی گوشیا شفافیت میده به صورت

من گوشیم A12

زیادم خوب نیست 

ولی بعضیا الکی تهمت میزنن

شاید هستی و مردمو خر کردی لبات ژله میگی نه ندارم🤣🤣🤣با این همه فبل تر و عمل بازم معمولی بودی ریپ ن ...

کاش حداقل با فیلت ر قشنگ بودی 

حتا با اونم نیستی 

رفتی عکس بچگیاتو گذاشتی که ابرو رنگ کرده و رژ و ... داره مردمم هر فرض کردی 

برو کتاب علوم تو بخون تو 😂

کاش حداقل با فیلت ر قشنگ بودی حتا با اونم نیستی رفتی عکس بچگیاتو گذاشتی که ابرو رنگ کرده و رژ و ... ...

تو که با این همه عمل و فیل تر پخیم نبودی 

دیدی اولم نظز ندادم چون از نظرم کاملا معمولی بودی 

آره رفتم عکس بچگیامو آرایش کردم 

🤣🤣🤣

به جان مامانم بدون فیل تره پنجره رو باز کردم نور مستقیم خورده صورتم

حرف منو هم باور نمیکردن! فکر میکردن میخوام بگم خوشگلم! بهشون گفتم فیلم من که فیل تر نداره ولی با این حرفاتون بیشتر به من بها دادید

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

ناز بودی خیلی حالا فیل تر داشتی یانه مهم نیست چی میشه اگه داشته باشی بابا بیخیال

قربونت گلکم آخه وقتی نداره آدم میسوزه الکی تهمت بزنن

حرف منو هم باور نمیکردن! فکر میکردن میخوام بگم خوشگلم! بهشون گفتم فیلم من که فیل تر نداره ولی با این ...

دقیقا ببین چقدر خوشگلم ک فکر میکنن با فیل تر گرفتم 

به نقطه خوبی اشاره کردی😁😁😁