2777
2789

ببین اگه از لحاظ علمی بخوام بهت بگم بعد از تهران شیرازه دوستای من که شیراز نیاوردن زدن اصفهان تبریز و... از لحاظ مسافت شیراز تا تهران حدود ۱۰_۱۲ساعت راهه اصفهان بهت نزدیکتره اونقدر اختلاف علمی بین شیراز و اصفهان نیس به نظرم اصفهان رو انتخاب کن تبریز رو هم کلا بیخیال شو 

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دانشگاه تبریز درس خوندم دانشگاهش محشره .هم محیطش هم از نظر علمی.دانشگاه شیراز رو ندیدم خود شیراز رفتم شهر خیلی خوبیه.وارد یه شهری که میشی بیشترین اثر رو کسانی دارن که دور و برت هستن .اصلا نمیشه گفت فلان شهر بری خوبه یا بد .انشالله هر تصمیمی گرفتی آدمای خوبی به پستت بخورن

قطعا شیراز 

خودم تهرانم اما آرزومه برم اونجا زندگی کنم 

مردم روشن فکر 

شهر تمیز و پراز مکان های دیدنی و توریستی 

اب و هوا معتدل و گرم (۳بار رفتم بهترین سفر های عمرم بوده) 

تبریز دوبار رفتم 

برخوردشون خوب نبود تازه من ترکی هم بلد بودم همش میخان بگن تو بلد نیستی ماخوبیم .همش مسخره کردن 

هواشم که سرد هر دوبارشم مریض شدم 

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.
اگه اومدی تبریز گلم میتونم فول تک ب تک کلمات ترکی و یادت بدم هر وقت گیر کردی یا بلد نبودی میتونم آید ...

خیلی ممنونم ازت مهربون ❤❤

پیامتو سیو کردم 

.

من بی طرف بودم تو این گفتگواما شما شروع کننده بودینحالا قبول داشته باشی یا نداشته باشی

بی طرف نبستی عزیز

با حرفای اون خانم موافقی .به دلت نشسته

تنها فردا که تایید کرده شمایی

نگو بی طرفم.رک و مردونه حرف بزن عزیز

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله

طرفای تبریز نیا مگه اینکه ترکی کامل بلد باشی.  ما حس خوبی نداریم به غیر ترک زبان ها. چون در طول تاریخ خوبی کردیم بدی دیدیم.  به زبان فارسی حرف زدیم که متوجه بشن ولی اونا مسخره کردن.  بنابراین ما به زبان ترکی حرف می زنیم که دیگه به قول اونا مسخره حرف نزنیم. 

این رفتارهای ترکا مخصوصا ترکای تبریز حاصل رفتار بعضی از فارسی زبان ها در طول تاریخه(البته بعضی) و الا  ما که مرض نداریم. 

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

ببین اگه از لحاظ علمی بخوام بهت بگم بعد از تهران شیرازه دوستای من که شیراز نیاوردن زدن اصفهان تبریز ...

دقیقا شیراز قطب پزشکی کشوره

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.

کامنت ها رو خوندم که کاملا جوان و خام بودن کاربرها رو نشون میداد.

از لحاظ سطح عملی دانشگاه تبریز بالاتر از شیراز هست(بزن تو سایت رنکینگ ها رو ببین)

بعد مسافت تبریز نزدیکتره به تهران حدود ۷۰۰ کیلومتر

فقط ببین با موضوع ترکی صحبت کردن دوستان توی خوابگاه، مغازه داران موقع خرید و حتی اساتید دانشگاه مشکلی داری یا نه اگر این موضوع برات مهمه شیراز این مشکل رو نداره

دور و برت نمیبینی؟ توجه نمیکنی اتفاقااگه خب مثل بابات شدی ترکی یاد بگیر برو تبریز در آینده هم اونجا ...

ببین مثلا من چون خیلی رکم یوقتایی خانواده مادری جا میخورن و همینطور از بابام

خیلی وقتا به بابام تذکر میدیم اینجوری نگو اونجوری نگو 

چون اونا در لفافه حرف میزنن عادت تهرانیاست یجورایی

اما به این معنا نیست دورو هستن یا دوز و کلک دارن اخه

هرکس یجوره دیگه

.

طرفای تبریز نیا مگه اینکه ترکی کامل بلد باشی. ما حس خوبی نداریم به غیر ترک زبان ها. چون در طول تاری ...

اونایی مسخره کردن فرهنگ ندارن وگرنه من که فارسم اینقد از فارسی حرف زدن ترکا و لهجشون خوشم میاد

حرفاتونو برا کسایی که لیاقتشون سکوته هدر ندین
ببین اگه از لحاظ علمی بخوام بهت بگم بعد از تهران شیرازه دوستای من که شیراز نیاوردن زدن اصفهان تبریز ...

ببین رنج و رتبه دانشگاه تبریز خیلی بالاتر از اصفهان

حالا شیراز نمیدونم 

شیراز یه زمان قطب پزشکی بود از لحاظ پزشکی قوی بود الان نمیدونم

ولی رتبه تبریز خیلی بالاتره

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله