جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
مقایسه شیراز با تبریز ؟شیراز لامبورگینی باشه تبریز ژیانه عزیزم من دانشجویی تبریز بودم ترک هم بودم ات ...
اینارو من چرا ندیدم ؟ هرسال تابستون میریم تبریز از بس خوش میگذره خییییلی زیاد مهمون نواز بودن
یعنی آدمای خوب به تور من خوردن و بداش به شما ؟🥲
میومیوی نانازم 😄💖 بعضی وقتا یه حس انقد خوبه که ....نمیتونی راجبش حرف بزنی...🌼🌸حتی نمیتونی بهش فکر کنی...فقط گیجت میکنه ! از این گیج شدنا واسه هممون آرزو میکنم 😍💕
شهردارش مرده شهر کثیفهایراد بعدی اینکه خیلی افغانی و مهاجرو همه جور ادمی بود شاید بدلیل نزدیکی به در ...
بله تبریز از نظر بافت شهری و خیابونا و مراکز تجاری تفریحی فوق العادهست منی که بزرگ شده تهرانم تبریزو بیشتر از تهران دوس دارم منتها خیلی با فارسی زبانها اوکی نیستن البته همهجام خوب وبد داره من دوستای تبریزی دارم که عین خانواده میمونن برام
درکت میکنم گلم ولی خب کلی ادم بود ک اومد راضیه الانم هم ترکیش خوبه هم خاطرات خوبی داره شیرازم صد در ...
عزیزم من شهر خودم رو دوس دارم اینجا ازدواج کردم با شهر دیگه عوض نمیکنم اما بازم نمیتونم به دختری که چند سال قراره بیاد اینجا فقط از خوبیش بگم توی مقایسه با شیراز برا دانشجو شیراز بهتره عزیزم