2777
2789
اگه شبیه پیمان باشه که خیلی خوشبختی😍😍

تقریبا شبیهشه ولی خوشبختیم رو بجاااااش مادرش که شبیه مادر خانم بس تویه پس از باران هست زهر مار می‌کنه اکثرا ، من اخلاقم خیلی بده بخاطر بدی های مادرش همیشه با شوهرم دلم صاااااف نیست میگم کاش قبل ازدواج بهم میگف مامانش اخلاقش بده 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واقعا پس منطقیه

آررره خداییش من خیلی بچه ام یوقتایی میبینی دارم قورتش میدم انقد ناااازش میدم و باهاش همش شوخی میکنم ، یوقتایی هم مثه بچه ها باهاش سره مادرش که خیلی سر به سرم می‌ذاره کل کل میکنم البته گوش شیطون کر خیلی وقته خوب شدم ولی قدیما حرصم  از مادرش رو سره شوهرم خالی میکردم😔😔😔

چ کیفی میکنی تو 🤣🤣🤣

وای دقیقا مثل هما من ۳ تا بچه دارم ن دوتا🤦‍♀️

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

وای داداش منم کپی نقیه .هم قیافش هم اخلاقشگیر دادناش لج بازیاش ،ادعا و پرحرفیاش کپ کپ نقیهفقط داداشم ...

ن همسر من چهرش نقی نیست

میشینیم فیلمو میبینیم فقط میخندیم

چون انگار خودمونیم

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

واسه خودم شبیه سیا توی ملی و راه های نرفتش کمترش بود خیلی بهتر شده

دقیقاشوهرمن همینه🤐ملی ورراهای نرفته اش ک دیدم ایقدر دلم شکست اخه کل زندگیموانگار ازاون برداشتن تنهافرقش اینه شوهرم بشدت مذهبیه

دقیقاشوهرمن همینه🤐ملی ورراهای نرفته اش ک دیدم ایقدر دلم شکست اخه کل زندگیموانگار ازاون برداشتن تنها ...

خدا خودش به دادت برسه ببین درست میشه ها ولی زمان بره