2777
2789
عنوان

هزینه جهاز

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 30 پست
بین اگه حقی از پدرت میخوای سعی کن به صورتی بگیری که حداقل برای خودت و آینده ات. سرمایه بشه نه به صور ...

پدرم جهاز نمیده ب فکر سودش هس ک ماهی یه تومن قسط وام ازدواج براش کمتر و راحتر میفته.حالا بخواد ب من حق بده  

همون موقع ب بابام گفتم تو با پول خودت ک داری خورد خورد اندازه ۱۰۰ جهاز بخر من وام ازدواجو با قسطش خو ...

به مادرت بگو باهاش حرف بزنه یا کسی که میدونی اون می‌تونه قانعش کنه 

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم در همون حد گرفتم عزیزم چ نیازه پررو کردن دامادابعدم خیلی زشته هی بگی پسراش! چندهفته پیش خواهرشوه ...

اره بابام ب پسرش ده تومن میده.یه تومن از ده تومن خودشو داداشم خرج خونه میکنه میگن وااای چ پسر خوبی.دیگ نمیگن ده تومن دادی کمکش کردی حالا یه تومن ازش خرج شده 

اره بابام ب پسرش ده تومن میده.یه تومن از ده تومن خودشو داداشم خرج خونه میکنه میگن وااای چ پسر خوبی.د ...

عزیزم شماهم سعی کن از پدرهمسرت انتظار داشته باش. درست نیس انقد بابت این رفتارا بخوای خودتو اذیت کنی هنوز

به مادرت بگو باهاش حرف بزنه یا کسی که میدونی اون می‌تونه قانعش کنه

مامانم و بابام توی یه خط هستن.ب داداشمم گفتم ولی اهمیت نداد بلخره وقتی میبینه پدر پسر دوسته و راحت ب پسر میده چرا باید پادرمیونی کنه 

عزیزم شماهم سعی کن از پدرهمسرت انتظار داشته باش. درست نیس انقد بابت این رفتارا بخوای خودتو اذیت کنی ...

اذیت میشم چون وقتی ببینی پدرومادرت آشکارا برات کم میزارن چون پسر براشون با اهمیت تره. درحالیکه تا ب این لحظه سعی کردی براشون خوب باشی ولی لحظه جهاز خریدن برا دختر زورشون بیاد 

منم در همون حد گرفتم عزیزم چ نیازه پررو کردن دامادابعدم خیلی زشته هی بگی پسراش! چندهفته پیش خواهرشوه ...

عزیزم میشع تو زندگی بقیه دخالت نکنی؟

چون خواهرشوهرت بوده قند تو دلت آب شده وگرنه اگه زن داداشت اینو گفته بود الان پشت سرش تاپیک میزدی

حتما واقعا فرق میزاره که استارتر اینو میگه

دیگه چیز عجیبی نیست از این خانواده های پسردوستم توی جامعه زیاد دیدیم

عزیزم شماهم سعی کن از پدرهمسرت انتظار داشته باش. درست نیس انقد بابت این رفتارا بخوای خودتو اذیت کنی ...

بآباش بهش نمیده بعد بره از پدرشوهرش طلبکار بشه؟

شمام حرف خواهر شوهرت بد نبوده چون به ضرر شما حرف زده و حقشو خواسته ناراحت شدی

بآباش بهش نمیده بعد بره از پدرشوهرش طلبکار بشه؟شمام حرف خواهر شوهرت بد نبوده چون به ضرر شما حرف زده ...

قشنگ معلومه خانواذه همسرش پسردوستن اینم به نفعشه برا همین از این رفتارا حمایت میکنه

قشنگ معلومه خانواذه همسرش پسردوستن اینم به نفعشه برا همین از این رفتارا حمایت میکنه

اره

حالا خانواده شوهر من کلا برعکس فقط دختراشونو میبینن

دوتاش بده

باید به هردو جنس به یک اندازه خدمات مالی و عاطفی داده بشه 

عزیزم میشع تو زندگی بقیه دخالت نکنی؟چون خواهرشوهرت بوده قند تو دلت آب شده وگرنه اگه زن داداشت اینو گ ...

چ حرف بی ربطی دخالت! طرف تایپیک زده دارم راهنماییش میکنم. همسر خواهرشوهرم کارمنده برا خودشون آخر هفته ها تعطیلات و فلان و بیسار راحتن برا خودشون. بعد برادرشوهرام و شوهرم هرروز خدا باید کارای پدرشونو راه بندازن. حرف بی منطق هم نتیجش شد اینکه پدرش گفت ب شوهرت بگو بجای خابیدن هرروز اندازه پسرام کمکم کنه منم بهش کمک کنم!!!! بعدم شما از کجا میدونی من قند تو دلم آب شد! خب بره دعوا بگیره بعدش هزارتا مشکل پشت هم براش پیش بیاد. بله عزیزم من خودم ی برادر دارم تو خانواده خودمم همین خبره. 

بآباش بهش نمیده بعد بره از پدرشوهرش طلبکار بشه؟شمام حرف خواهر شوهرت بد نبوده چون به ضرر شما حرف زده ...

والا من پدرم و پدرشوهدم ب یک اندازه دارن. ترجیحم اینه ک از پدرشوهرم همیشه کمک بخایم. چرا پول پدرم باید بره تو جیب داماد نمک نشناس!

والا من پدرم و پدرشوهدم ب یک اندازه دارن. ترجیحم اینه ک از پدرشوهرم همیشه کمک بخایم. چرا پول پدرم با ...

چرا پول پدرشوهرت باید بره تو شیکم عروس نمک نشناس؟!😂مگه زندگی میدون جنگه چه حرفا میزنیا