اگ پدرتون وضع مالیش اوکی باشه و ب پسراش راحت پول بده و ب فکرشون باشه.ولی ب دختر ک برسه بگه برا جهازت فقط قسط وام ازدواجتو میدم بیشتر پول نمیدم پس با وام ازدواجت جهازتو خودت برو بخر.شما با همچین پدری چ رفتاری میکنین؟؟ قسط وام ازدواجم ماهی یک میلیون و صد هزار
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
منم در همون حد گرفتم عزیزم چ نیازه پررو کردن دامادابعدم خیلی زشته هی بگی پسراش! چندهفته پیش خواهرشوه ...
اره بابام ب پسرش ده تومن میده.یه تومن از ده تومن خودشو داداشم خرج خونه میکنه میگن وااای چ پسر خوبی.دیگ نمیگن ده تومن دادی کمکش کردی حالا یه تومن ازش خرج شده
عزیزم شماهم سعی کن از پدرهمسرت انتظار داشته باش. درست نیس انقد بابت این رفتارا بخوای خودتو اذیت کنی ...
اذیت میشم چون وقتی ببینی پدرومادرت آشکارا برات کم میزارن چون پسر براشون با اهمیت تره. درحالیکه تا ب این لحظه سعی کردی براشون خوب باشی ولی لحظه جهاز خریدن برا دختر زورشون بیاد
عزیزم میشع تو زندگی بقیه دخالت نکنی؟چون خواهرشوهرت بوده قند تو دلت آب شده وگرنه اگه زن داداشت اینو گ ...
چ حرف بی ربطی دخالت! طرف تایپیک زده دارم راهنماییش میکنم. همسر خواهرشوهرم کارمنده برا خودشون آخر هفته ها تعطیلات و فلان و بیسار راحتن برا خودشون. بعد برادرشوهرام و شوهرم هرروز خدا باید کارای پدرشونو راه بندازن. حرف بی منطق هم نتیجش شد اینکه پدرش گفت ب شوهرت بگو بجای خابیدن هرروز اندازه پسرام کمکم کنه منم بهش کمک کنم!!!! بعدم شما از کجا میدونی من قند تو دلم آب شد! خب بره دعوا بگیره بعدش هزارتا مشکل پشت هم براش پیش بیاد. بله عزیزم من خودم ی برادر دارم تو خانواده خودمم همین خبره.