2777
2789
عنوان

یکی از فامیلامون صورتش

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 25 پست
الان به جای اینکه بفکر سلامتیش باشه بفکر ازدواجه؟؟؟ این شرایط تصور کردنش هم واقعا سخته بهترین کمک ای ...

پدر و مادر انقد کوتاهیی کردن که کار به اینجا کشید 

انتظار داری ببرن دکتر

دیگه دانشگاه نرفت خب چطور بره بنده خدا خودش میگه وگرنه من بهش گفتم من که سالمم شاید هیچوقت ازدواج نک ...

به راحتی 

مگه دانشگاه محدودیت سن و سال داره  

وقتی تایم آزاد داره و میگین همش تو اتاق می مونه خب اون‌ تایم درس بخونه

آدم وقتی از جایی ضعف داره باید از سمت دیگه ای خودش رو قوی کنه

از کلامتون متوجه شدم  کلا ازدواج خیلی براتون مهمه ولی واقعا باید بدونید ازدواج‌ها انتخابه نه یک هدف 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پدر و مادر انقد کوتاهیی کردن که کار به اینجا کشید انتظار داری ببرن دکتر

واسه چی کوتاهی کردن؟؟ خب با این مشاوره های رایگان صحبت کنه یا شما صحبت کن و از راهنماییتون استفاده کن و کمکش کن

❤️Mehrsa❤️ 

به راحتی مگه دانشگاه محدودیت سن و سال داره وقتی تایم آزاد داره و میگین همش تو اتاق می مونه خب اون‌ ...

واسه اون مهمه نه من 

من تصمیم دارم تا سی یا حتی تا وقتی که به اهدافم نرسیدم ازدواج نکنم من این حرفا رو ایجا گفتم وگرنه همش بهش امید میدم و تشویقش میکنم درسشو بخونه 

خب ولی این یه حقیقته که دانشگاه رفتن نیاز به تعامل داره و اون وقتی صورتش اینطوره قطعا خجالت میکشه دیگه

چند سالش بود الان اصلا معلوم نیست ؟واسه اینو پیوند زدن به عصب زبونش ؟

حرف خیلی ساله.دوران دبیرستانش بود.الان عالی.همه فراموش کردن.علم الان ثانیه ای در حال پیشرفته.بگو عزیزم.اینو‌ نقص ندون.تو بهترینی.وقتی برای کسی مسکلی پیش میاد اول باید انو قبول کنه بعد خوب میشه.من نوک انگشتم لای درب ماشین گیر کرد.مو ترک برداشت.اتل بستم.اول ناخن افتاد.بعد انگار گوشت انگشتم کوتاه شد.درد فراوان.دیگه قبول کردم ناقصم و باید کنار بیام.ولی به لطف خدا ناخنم سالم رشد کرد.عین اول شد و بهتر.الان شک دارم ناخن کدوم دسنم بود.اصلا براش مهم نباشه.چه بسا به اینم فکر کنه یکی ببینه.اول توکل بر خدا بعد.پیگیری دکتر💖🌹☘️

واسه اون مهمه نه من من تصمیم دارم تا سی یا حتی تا وقتی که به اهدافم نرسیدم ازدواج نکنم من این حرفا ر ...

ما هم اینها رو اینجا مینویسیم تا شما بهش بگید که نظر قسمتی از اجتماع در مورد این پیشامد و راه هایی که میتونه باهاش اوضاع رو بهتر کنه چیه 

اینکه صبح تا شب تو اتاق باشه دردی ازش دوا نمیکنه غیر ازینکه جوونی اش رو هم  بی فایده از دست بده 

بگو اوایل حتی ماسک بزن ولی توی اجتماع باش ، بعد مدتی هم اطرافیانت تو رو قبول میکنن و هم خودت میپذیری که آینده ات رو‌ فدای یک ایراد ناخواسته نکنی   

انشااله به لطف خدا و معجزه ی پزشکی بتونه سلامتی اش رو‌بدست بیاره 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.