2777
2789
عنوان

خانما جواب مامان دانش اموزم رو چی بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 913 بازدید | 26 پست
تمنا مامان گلی مثل شما داره که مثل کوه پشتشهانشالله سایتون مستدام و شاهد موفقیتش باشیدمنم به نوبه خو ...

این خوبه یعنی. ناراحت نشه یه وقت 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
چی یگم بهشون عزیزم.میدونید معلمی خیلی غم داره.

دلگرمی بدین بهشون و بگین حتما حواسم بهش هست مطمئن باش خیالت راحت باشه و واقعا هم حواستون  به تمنا خانم بیشتر از قبل  باشه البته یه جوری هم رفتار کنید که تمنا احساس نکنه مورد ترحم واقع شده. از نظر درسی بیشتر بهش رسیدگی کنید اگه اشکال اینا داره رفع بشه و یاد بگیره. کلاس چندمه؟ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دلگرمی بدین بهشون و بگین حتما حواسم بهش هست مطمئن باش خیالت راحت باشه و واقعا هم حواستون به تمنا خا ...

اخه من نمیونستم ولی حواسم بهش بود 

متوسطه اوله هفتم. 

خودش نمیدونه.

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
وای خدا قلبم پاره شد برا تمنا و مامانشاخه چرا خدا انقد ب بشر درد و رنج میده

باور کنید خیلی مسائل هست تو مدرسه کسی باورش نمیشه

خداروشکر معلم نیستم و گرنه دق میکردم از غم مردم

عزیزم 

اخه من نمیونستم ولی حواسم بهش بود متوسطه اوله هفتم. خودش نمیدونه.

خب پس بیشتر حواستون بهش باشه چون بالاخره والدینشون درگیر این بیماری هستن و ممکنه چندان نتونن مثل قبل از نظر درسی و... بهش رسیدگی کنن  خدا شفا بده به مادرش. 

از نظر درسی حواستون بهش باشه که پایه درسیش ضعیف نشه کلا باهاش صمیمی و مهربون برخورد کنید تا حس امنیت بهش بدین

میشه واضح تر بگی معلم چطوری حواسش بود‍؟

اره . مثلا مطمئن میشد که درس رو سر کلاس فهمیده . توی مشقش اگر سوالی داشت پیام میداد می پرسید فوری جوابشو میداد . اگر ازش درس میپرسید بلد نبود سوال پیچش نمیکرد که چرا درس نخوندی . اگر خیلی واجب نبود اصلا ازش درس نمی پرسید . توی نوشتن مشق بهش سخت گیری نمیکرد که تمیز باشه یا سر ساعت نوشته باشه . کلا توی اون مدت رهاش نکرده بود ولی ایرادای ریز هم بهش نمیگرفت 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
تمنا مامان گلی مثل شما داره که مثل کوه پشتشهانشالله سایتون مستدام و شاهد موفقیتش باشیدمنم به نوبه خو ...

چه قشنگ بود افرین 😍😍

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚