2777
2789

سلام دوستان من چندساله همش بدبیاری امیددارم که زندگیم یهو بایه معجزه دگرگون بشه بنظرتون شدنیه شما دیدین؟

شايد معجزه ی از سوى خدا به سمت تو فرستاده شودكه از همه ی آرزوهايت بهتر باشد.

زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله من خودم حس میکنم با نماز خوندن ورق زندگیم کلا برگشت 

یجوری همه چیز اوکی شد خودمم گاهی میمونم داخل کار خدا

امام رضام ، غیر تو کدوم رفیق سنگ تموم گذاشت برام؟💫🥲 لطفا درخواست ندین قبول نمیکنم❌
تعریف میکنی گلم

یه خانواده ای یادمه خیلی وضعشون بد بود یهو کار جدید پیدا کرد باباعه خونه دو طبقه خوب بچه‌اش یکی پرستاری اون یکی معلم 

برام دعاکنید بعشقمبرسم😂 امضام مال خیلی وقت پیشه /بیایید بجای دعا برای رسیدن ب فردی ک نمیدونم آینده باهاش چجوربه دعاکنیم زودتر بره  azقلبمون بیرون/

تعریف کن عزیز

ده سال پیش تونستیم یه خونه 70 متری با هزار تا قرض بخریم جوری که دیگه پول نون هم نداشتیم. دوسال دوسال ارزوم بود برم بازار اما نمیتونستم. ارزو یه ماشین داشتیم. میگفتم یعنی میشه یه روز ما هم ماشین داشته باشیم. 20 سال پیش یه پراید 5 میلیون بود ما 6 میلیون پول داشتیم دادیم کسی برامون اپارتمان بسازه برداشت رفت. دیگه هم گیرمون نیمد. تا سه سال بعدش قسط پولی رو میدادیم که نداشتیم.  اما خدا برای ادم بخاد تونستیم الان یه خونه ی بزرگتر بخریم. یه ماشین نه دوتا ماشین بخریم. وکلی چیرای دیگه که آرزوش رو داشتم الان همش رو دارم. منظورم اینه اگر خدا بخاد بده براش کاری نداره