2777
2789
عنوان

شرایط مالی

| مشاهده متن کامل بحث + 122 بازدید | 22 پست
چند تا از دوست و همکارام همزمان با من نامزد کردن، واسه اونا هم شرایط همینه ولی طلای سنگین هم خریدن

زندگیتو با دیگران مقایسه نکن 

شما داخل زندگی کسی نیستید 

این چشم و هم چشمی های از شر عدم بلوغ همه چیز را خراب می‌کنه و پایه و اساس زندگی را سست می‌کنه 

طلا داشتن و طلا هدیه گرفتن عالیه یک پس انداز هست 

آدم بتونه داشته باشه بخره واقعاً کار عقلانی هست 

اما وقتی شرایط فراهم نیست زیاده خواهی قشنگ نیست 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

عزیزم ببخشید اینجوری میگم امیدوارم ناراحت نشی چون من واقعا خواهرانه بهت میگم

دختر خوب ناشکری نکن 

بنده خدا تو این شرایط هرکاری از دستش اومده برات انجام داده برو سر خونه و زندگیت به امید خدا بهترین زندگی رو کنار هم می‌سازین 

من براتون سرویس اشپزخونه و ملحفه میدوزم اینم شمارمه09035997408

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم تو نامزدی و عقد طلا میبرن واسه عروس

هر مراسم که نمی‌برند قشنگم 

بعد شما داری میبینی نامزدت حامی نداره الان هم 

بار سنگینی روی دوشش بوده 

وقتی شما درکش نکنی کی میخواد درکش کنه 

گاها ازش پول بگیر جمع کن طلا بخر 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
چند تا از دوست و همکارام همزمان با من نامزد کردن، واسه اونا هم شرایط همینه ولی طلای سنگین هم خریدن

خب تو ک شرایطش رو میدونستی الان هم وضعیت بازار طلا رو میدونی. بهش سخت نگیر ولی متعهدش کن بعدا کم کم برات بگیره .اگر خیلی واجبه ی وام بگیرین قسطاشو خودش بدا بتونه طلا بگیره 

یا خیرالحافظین افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد 
عزیزم ینی مثلا شب یلدا اول واسه عروس طلا نمیبرن؟

یلدا ک گذشت ولی خدا نگذرانده هرکی با این رسوم مسخره شرایط ازدواج رو سخت کرده برا جوونا و اختلاف و دلخوری انداخت تو زن و شوهرا 

یا خیرالحافظین افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد 
عزیزم ینی مثلا شب یلدا اول واسه عروس طلا نمیبرن؟

نه عزیزم یلدا الان مد شده 

عید نوروز و قربان و فطر بود اینا ما که اینقدر 

ادا و اصول داریم و این همه سنگین خرج می‌کنند در مراسم ها برای نامزد دارها عیدی می‌بریم و تمام 

مابقی ایام سال  خودشون دوتا چیزی خواستند میخرند هر زمان احتیاج داشته باشندد