2777
2789

خدا اونا اورده جلوت، بعد خودت را به ندیدن زدی؟ دیگه خدا چه طور میتونه حاجتت را به این واضحی براورده کنه. یه مقدار خودت هم تلاش میکنی در رابطه با خواسته ات بد نیست.

پس چرا نرفتی پیشش وقتی دیدیش؟

چرا برم؟ اون از عشق من خبر نداره ولی منو میشناسه فقط اشناییم برای هم

دل تنگم ، دل تنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. عاشق نشدی لنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. کو قطره ی اشک که به پای تو بریزم تا بمانی ، بی اسلحه در جنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. تو ان بت مغرورِ پیغمبر شکنِ داغ ندیدی ، دل بسته به یک سنگ نبودی که بدانی چه کشیدم.. تو تابلوی حاصلِ دستانِ هنرمند خدایی ، نقاشی بر رنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. گشتم همه جا پی چشمان تو اما ، فرسنگ به فرسنگ نبودی که بدانی چه کشیدم :)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خدا اونا اورده جلوت، بعد خودت را به ندیدن زدی؟ دیگه خدا چه طور میتونه حاجتت را به این واضحی براورده ...

تلاشم توکل به خداست همین

من که نمیتونم برم به طرف بگم عاشقم باش میتونم؟ درضمن پیاده نبود که . داشت میرفت سرکار دیدمش 

دل تنگم ، دل تنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. عاشق نشدی لنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. کو قطره ی اشک که به پای تو بریزم تا بمانی ، بی اسلحه در جنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. تو ان بت مغرورِ پیغمبر شکنِ داغ ندیدی ، دل بسته به یک سنگ نبودی که بدانی چه کشیدم.. تو تابلوی حاصلِ دستانِ هنرمند خدایی ، نقاشی بر رنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. گشتم همه جا پی چشمان تو اما ، فرسنگ به فرسنگ نبودی که بدانی چه کشیدم :)

این تاپیک و دیدم عمیقا یاد قبلنای خودم افتادم ای خدا ای خدای قشنگم خدای مهربونم میشه بازم مثل قدیما ...

🥲❤❤

چرا برم؟ اون از عشق من خبر نداره ولی منو میشناسه فقط اشناییم برای هم

عشق یک طرفه اینقد به آب آتیش میزنی!

پاپیش بزار اگه برات سخت نیس مطرح کن موضوع رو حتی شده پیامکی.

بالاخره خدا برات یه نشونه داده گفته بقیه با خودت

خدایا همه رو به خودت سپردم🥹میدونم که یه روزی یه جایی دل منم آروم میگیره🖤🥀
تلاشم توکل به خداست همینمن که نمیتونم برم به طرف بگم عاشقم باش میتونم؟ درضمن پیاده نبود که . داشت می ...

من فکر کردم پیاده بوده. اگه واقعا خودت قصدت ازدواجه و دوستی نیست، خودت هم چون اشناییت، یه کاری کن، درسته توکل باید کرد، ولی همیشه میگند ازتو حرکت از خدا برکت. انشاالله که اگه برای زندگیت خیر داره به هم برسید🌹

من فکر کردم پیاده بوده. اگه واقعا خودت قصدت ازدواجه و دوستی نیست، خودت هم چون اشناییت، یه کاری کن، د ...

قربونت برم مرسی❤

عشق یک طرفه اینقد به آب آتیش میزنی!پاپیش بزار اگه برات سخت نیس مطرح کن موضوع رو حتی شده پیامکی.بالاخ ...

بله درسته ولی خب جالب نیست که من پیشنهاد بدم اونم ازین نظر که آشناییم و اگه نشه بعدا قراره باز رودر رو بشیم

ولی خب من عادت کردم 

شغل خودمو دارم کار خودمو دارم و زندگی خودمو از ۱۴ سالگی با این حس درگیر شدم دو سال خودمو مسخره کردم گفتم بزرگ میشی یادت میره ماه دیگه میرم تو ۲۱ هنوز یادم نرفته 

البته تو نوجوونی اصن به این حجم نبود هر چقدر بالغ تر شدم دوست داشتنم عمیق تر شد و من همینطوری باهاش دارم زندگی میکنم

هر چی خدا بخواد میشه چیزی دست ما نیست من خیلی فرار کردم از حسم ولی هیچوقت نتونستم از بین ببرم دیگه قبولش کردم که خودمو به این ادم باختم  . زندگیمو از دست ندادم ولی اینو همیشه ی گوشه قلبم نگه میدارم

نمیخوام نا امیدت کنم اما آدم هایی که یکی رو دوست دارن این اتفاق ها زیاد براشون پیش میاد مثل نشونه که یهو طرفو میبینن یا هر چیزی که مربوط به اون طرفه و کلی ذوق زده میشن اما تهش هیچی نمیشه…این چیزا قسمته و دست خداست از خدا بخواه اگر برات خوبه درستش کنه اگر نه ازت دورش کنه که زیاد یادش نیوفتی البته که احساستو هیچ وقت تو اون چند سال نمیتونی از بین ببری ولی خب میشه کمتر بشه واسه همین سعی کن به این چیزا زیاد دل نبندی چون اگر خدا نخواد هررررر کاری هم بکنی نمیشه اما اگر خدا بخواد یه چشم بهم زدن درست میشه دلتو بسپار به خدا هرچی خیره انشالله برات پیش بیاد❤️

نمیخوام نا امیدت کنم اما آدم هایی که یکی رو دوست دارن این اتفاق ها زیاد براشون پیش میاد مثل نشونه که ...

اره دقیقا میدونم عزیزم 

هر چی که اون بخواد میشه و منم خودمو سپردم بهش

مرسی از پیام قشنگت بهترینا سهم قلب مهربونت❤