2777
2789

دیروز صبح حالم خوب نبود تو تاپیکم گفتم

هیچوقت سابقه نداشت ولی ۷ صبح زدم بیرون برای پیاده روی و بهش گفتم خدایا ی نشونه برام بفرست که بفهمم از حال من از آرزوی من خبرداری، ی نشونه بفرست که دلم گرم شه ازینکه پشتمی و در کمال ناباوری عشقمو دیدم :))) اینقدر هیجان داشتم و یهویی جلوم سبز شد نتونستم درست نگاهش کنم ولی نگاهشو رو خودم حس کردم ..

دیشب بعد اینکه نمازم تموم شد رو سجاده کلی با خدا حرف زدم بهش گفتم که خدایا فقط تورو دارم قلبمو شرمنده ی خودت نکن گفتم اگه خیری ازش برای من هست اونو نسیب من کن و اگه خیری نیست خیری توش قرار بده و اینقدر خسته بودم تو سالن همونجا کنار سجاده خوابیدم وقتی خوابیدم دوباره تونستم خوابشو ببینم🥲🥲🥲 باهاش حرف زدم خنده هاشو دیدم توی واقعیت حتی اینطوری باهاش حرف نزده بودم خیلییییی قشنگ بود قربون اون چشماش بشم🥲🥲🥲 توی خواب دستشو گرفتم قشنگ گرمی و سنگینی دستشو احساس کردم عین واقعیت بود همون لحظه که دستشو گرفتم بیدار شدم هیچی روم نبود همه خونه سرد بود ولی کف دستم هنوز گرم مونده بود 🥲

خدایا باور دارم که تو منو میشنوی:)

دل تنگم ، دل تنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. عاشق نشدی لنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. کو قطره ی اشک که به پای تو بریزم تا بمانی ، بی اسلحه در جنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. تو ان بت مغرورِ پیغمبر شکنِ داغ ندیدی ، دل بسته به یک سنگ نبودی که بدانی چه کشیدم.. تو تابلوی حاصلِ دستانِ هنرمند خدایی ، نقاشی بر رنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. گشتم همه جا پی چشمان تو اما ، فرسنگ به فرسنگ نبودی که بدانی چه کشیدم :)

چطوری کنار سجاده خوابتون میبره؟

غلطهای املایی شما، خواه ناخواه شخصیت شما رو در نظر دیگران تنزل میده. شمایی که اکثرتون تحصیلات دانشگاهی دارید واقعا خجالت‌آوره این حجم از غلط املایی!!!! (لازم به ذکره که منظور من غلط تایپی نیست، اشتباه تایپی ممکنه برای هرکسی پیش بیاد)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب،عشقت چیشده ک رفته؟ 

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم. 
چطوری کنار سجاده خوابتون میبره؟

خیلی خسته بودم اونجا احساس آرامش کردم خوابیدم 

دل تنگم ، دل تنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. عاشق نشدی لنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. کو قطره ی اشک که به پای تو بریزم تا بمانی ، بی اسلحه در جنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. تو ان بت مغرورِ پیغمبر شکنِ داغ ندیدی ، دل بسته به یک سنگ نبودی که بدانی چه کشیدم.. تو تابلوی حاصلِ دستانِ هنرمند خدایی ، نقاشی بر رنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. گشتم همه جا پی چشمان تو اما ، فرسنگ به فرسنگ نبودی که بدانی چه کشیدم :)

شل کن بابا

😁

غلطهای املایی شما، خواه ناخواه شخصیت شما رو در نظر دیگران تنزل میده. شمایی که اکثرتون تحصیلات دانشگاهی دارید واقعا خجالت‌آوره این حجم از غلط املایی!!!! (لازم به ذکره که منظور من غلط تایپی نیست، اشتباه تایپی ممکنه برای هرکسی پیش بیاد)

خب،عشقت چیشده ک رفته؟

اگه ول میکرد که عمرا اینجوری بودم🤣🤣🤣کسی که بره رو مگه باید برگردوند ؟ نیومده که بره ایکاش میومد

اینا تو زندگی چیزی نیس بخواهی بخاطرش بشکنی.

نمیشکنم تا خدا هست

اگه ول میکرد که عمرا اینجوری بودم🤣🤣🤣کسی که بره رو مگه باید برگردوند ؟ نیومده که بره ایکاش میومد

اها،خب  

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم.