2777
2789
عنوان

نظرتون راجب همچین پسری چیه

148 بازدید | 14 پست

پسری که تو رابطست 

یه مدت تو تلگرام پروفایلش و با تاریخ تولدش هاید می‌کرد فقط برا مخاطباش معلوم بود ولی الان هر دوش برای غریبه هارم باز کرده چیه؟ 

برا خودم نیست

خدا هیچوقت تنهات نمیزاره.با تمام وجودت بهش اعتماد کن ..💓

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا واسه همه چی دنبال دلیل میگردین

هیچی

+خاکستری برات چیه سنیور؟چه شکلیه؟چه حسیه؟ -خاکستری یعنی سبز من ، نارنجی من ، آبی من ، زرد من ، بنفش من؛ خاکستری برای من یعنی همه چیز ... +پس تو هم خاکستری منی:)) "شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگ‌کوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .

دلیل خاصی داره؟

ازش پرسیده گفتع نه 

قبلا میگفته غریبه سو استفاده نکنه با اکانت فیک و از این چیزا ولی اللن ک باز کرده میگه دیگه برام مهم نیست

خدا هیچوقت تنهات نمیزاره.با تمام وجودت بهش اعتماد کن ..💓
خودمم تو کار این پسرا موندم یارو بعد ی ماه اینستا انبلاکم کرده و ذهن منو درگیر کرده

تو بلاکش کن

میخواسته که تو سمتش بری

💕خداجونم بغلم کن به آغوشت محتاجم💕     تایپ  و تحقیق؛ دانلود مقاله و پاورپوینت با کمترین قیمت انجام میدم
ازش پرسیده گفتع نه قبلا میگفته غریبه سو استفاده نکنه با اکانت فیک و از این چیزا ولی اللن ک باز کرده ...

چه عجیب منم خیلی رو این مسائل سوءاستفاده مجازی حساسم ولی اینکه یهو همه چیزو علنی کنم جای سوال داره