2777
2789
عنوان

عکس اونی که بام لاس میزد تاپیک قبلی 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 2120 بازدید | 147 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به ما چه تو گذاشتی هرکی بیاد بشناسه طرف رو گناهش گردنه تو هست شاید فامیل هاش تو نی نی سایت باشن

خب پاک میشه عکسش؟

ومپایر سابق🩸 - من عسلم،مربا نیستم! -  miel به فرانسوی یعنی عسل :)

اگو توهین کردی بمون

کدوم لینک بده من خودم درخواست تعلیقی ندارم اون وفت دیگران دارن عجیبه من به کسی توهین نکردم

بروهئ لٛرستان چشم و چراغ ایران🦋 اصالت مارا موزه ها فریاد می‌زند کوروش کبیر لُر بختیاری🤌
کدوم لینک بده من خودم درخواست تعلیقی ندارم اون وفت دیگران دارن عجیبه من به کسی توهین نکردم

تاپیک قفل کرده

خواسم خو چی بس  گم

خوس کمی به شیعه ها

چی نگوده لیش

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

به شما پسرا نمیشه اعتماد کرد هر کار باهاتون بکنن حقتونه

منم به کسی اعتماد نمیکنم که بخواد این چیرا برام پیش بیاد..ولی اگه این که عکسش گذاشتی ادم حسابی باشه بفهمه و پیگیر باشه میتونی این حرفا جلو خودشم بزنی

تاپیک قفل کردهخواسم خو چی بس گمخوس کمی به شیعه هاچی نگوده لیش

خو اسم کاربریس وه رم بخونم وژدانن

بروهئ لٛرستان چشم و چراغ ایران🦋 اصالت مارا موزه ها فریاد می‌زند کوروش کبیر لُر بختیاری🤌
خواهرم اشتباه کردی گناه داره بنده خدا خودت خوشت میاد یکی باهات این کارو کنه خب دنبال دوست میگرده نمی ...

من نمیخوام آبروش بره 

ومپایر سابق🩸 - من عسلم،مربا نیستم! -  miel به فرانسوی یعنی عسل :)