2777
2789
عنوان

چرا دیجی کالا اینجوری شده 😐

122 بازدید | 9 پست

#اَلّلهُمَّـ‌عَجِّل‌لِوَلیِّڪَ‌الـ؋ـَرَج...💚️             ╰⊱♥⊱╮╰⊱♥⊱╮ آرامش یعنے نگاـہ بـہ گذشتـہ و شـــــکر خــــــــבا ، نگاـہ بـہ آینـבـہ و اعتمــــاב بـہ خـــــــــــــــבا ️ ╰⊱♥⊱╮╰⊱♥⊱╮                       

60 درصد تخفیف زده بعد ارسال نداره🙄

#اَلّلهُمَّـ‌عَجِّل‌لِوَلیِّڪَ‌الـ؋ـَرَج...💚️             ╰⊱♥⊱╮╰⊱♥⊱╮ آرامش یعنے نگاـہ بـہ گذشتـہ و شـــــکر خــــــــבا ، نگاـہ بـہ آینـבـہ و اعتمــــاב بـہ خـــــــــــــــבا ️ ╰⊱♥⊱╮╰⊱♥⊱╮                       

تو قسمت شما پخش ندارن باید ادرس جای دیگه بدی 

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برابعضی کالاهام هزینه ارسال جداگونه میگیره من دیگه خرید نمیکنم 

اگه بکنمم یه جنس سفارش میدم 

دخترم نفس من تا ابد مواظبتم درسته یه اتفاق باعث شد مشکلات زیادی پیش بیاره برامون ولی من ۵ ساله شبانه روز ناراحتم لحظه ای حادثه تلخ یادم نرفته همیشه مواظبتم و دوستت دارم 💖

تو قسمت شما پخش ندارن باید ادرس جای دیگه بدی

ماهی چند بار سفارش دارم

ماهی چند بار سفارش دارم

الان زدم برا من مشکلی نداشت شاید دیگه اونجا پخش نمیکنن 

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

الان زدم برا من مشکلی نداشت شاید دیگه اونجا پخش نمیکنن

همین قرص رو زدین؟؟ 

اهل کدوم شهرین؟؟ 

با ارسالش زد چند؟؟