2777
2789

ترشی لیته درست کردم خودم خواستم مثلا مزه سیر بده سیر توش ریختم حالا هیچ طعم دیگه ای نداره بجز سیر خجالت میکشم برا مهمون بیارم یا ی مقدارش بدم مادری کسی 

راهی هست مزه سیرش یکم از بین بره؟؟؟ توش زیادم نریختن کلا شاید ده تا سیر رنده کردم سیر کوچک

تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت می‌دونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب لیته مزش به سیره دیگه

آخه ما هیچوقت سیر نمیخوردیم نمی‌دونم برا اونه یا واقعا سیرش زیاده 

تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت می‌دونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

ادویه ترشی بریز شاید مزه ش عوض شه

زدم

چند تا بادمجون دودی گن اضافه کن هم حجم ش بیشتر میشه هم بوی دود تاثیر داره اگه سرکه هم نیاز بود دوباره اضافه کن 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

اولا لیته کلا مزش ب سیره چون بادمجون ک مزه نداره سیر و فلفل تند خوشمزش میکنه دوم اگه ازنظر خودتون زیادی مزه ی سیر میده یدونه بادمجون اضافه کن بهش همین

فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
آخه ما هیچوقت سیر نمیخوردیم نمی‌دونم برا اونه یا واقعا سیرش زیاده

شماها سیر نمیخورین عادت ندارین ازنظر منی ک لیته هام ازتندی و سیری مثل فشنگ میمونه ده تا دونه سیر تو لیته چیزی نیس.

خخخخخ

من لیته درست میکنم اینقدرررررر خوشمزه و تندومزه ی سیرمیده خداشاهده هرکی ببره پول میاره میگه واسم وسیله بخردرست کن

فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
یه کوچولو گلپر بریز مزه ی سیرو کم کنهخیلی نریزیااا

چقد بریزم؟؟؟ 

بفرستش برا من😋

چشممم،😉😉♥️