2777
2789
عنوان

عرساتون تو سختیا و مشکلات سراعی ازتون میگیرن

| مشاهده متن کامل بحث + 837 بازدید | 55 پست
والا خوش به حال عروساتون،،،مادرشوهر من بعد زایمانم یک ساعتم نیومده کمکم، حالا انسان خوبیه و اذیت و ا ...

عزیزم دلتو بزرگ کن، واقعا کینه و فکر کردن به گذشته ،جز آسیب به خودت هیچ کاری نداره. حتی شده به دروغ خودتو قانع کن. مثلا بگو اون زمانی که ما کرونا گرفته بودیم ترسیده بهمون نزدیک بشه. وگرنه دچار تروما و نشخوار ذهنی میشی

دقیقا شوهر من که حماله رسما هیچی نگم بهتره وه یه کتاب میشه از بلاهایی که تو این سالها سرم اوردن ،از ...

وای دقیقا . حالا جالب اینجاست برای عید خواهر شوهرم زنگ میزنه به شوهرم که برو خونه مامانمو تمیز کن . خودشونم بعد سال تحویل برا خوردن میان . منم نذاشتم پارسال شوهرم بره . اگه اینا بدجنسیه اره من ترجیح میدم بدجنس باشم تا اینکه خر فرضم کنن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کمک کردن از هرنوعی پیش کشمون

مادر شوهر من بچه ی خودشو ندید گرفته 

دیگه ماها که هیچی 

کلا با هم جنس خودش مشکل داره،  یکی از پسراشو زنش نداده تا یه حمال همیشگی در اختیارش باشه

فعلا با همون خوشه

همشونو سپردم بخدا و خودمو  زجر نمیدم دیگه 

البته که دخالت های کلامیشون هست و هرچندوقت یبار ترکشاش پهم میخوره

که اونم خدا خودش بلده چطور جواب بده

شما خب نباید پیگیر کارا و حرفاشون باشید الان همسر من هیچی از خانوادش و صحبتاشون ، حرفاشون بهم نمیگه ...

من پیگیر نیستم عزیزم ،شوهرم ادم عصبی ای هست من ارومش میکنم همیشه ،کسی جرات نداره به اون چیزی بگه جواب میده بهشون و برای اینکه تو خونه مادرشوهرم دعوا نشه جلو شوهرم سکوت میکنن ،ولی بعدش مادرشوهرم منو تنها گیر میاره گله و شکایت شوهرمم به من میکنه،باورت میشه؟؟ من یکی دو ماه میش تا مرز سکته رفتم از دست حرفای مادرشوهرم

من خودم زنگ نمیزنم ولی احوالشو از شوهرم میپرسم اگه بچه هاش نباشن میارمش چند روزی خونم 

ولی زن داداشم نه زنگ میزنه نه تعارف میکنه تازه اگه به داداشمم بگیم بیاد مادرو دکتر ببره زودتر خودشو به مریضی میزنه

نه اصلا هیچکاری نمیکنن

حاالا مادرشوهرم جایی میره نباشه خونه من کوزتشم

اخرم وظیفم میدونن

اون جاریام نمیان اصلا عزیزترن

کاش میتونستم دیگه براش کاری نکنم

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     

والا من ده روزه استراحت  مطلفم مادرشوهرم نیومده یه سر بزنه به دخترش میرسه...عملم کرد من سرکار میرفتم با ساعت کاری بالا ولی چند بار رفتم سر زدم...در کل بهم برخورد

فقط 24 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40