2777
2789
مردا بیشترشون همینن همیشه حق بجانبن

دیشب هرچی ازدهنش دراومد بهم گفت منم جوابشو دادم دیگه مثه گذشته ساکت نمیمونم دلم برای بچه های معصومم کبابه امروز انقد حالم بدبود حتی نتونستم سرکاربرم 

دیشب هرچی ازدهنش دراومد بهم گفت منم جوابشو دادم دیگه مثه گذشته ساکت نمیمونم دلم برای بچه های معصومم ...

بچه ها نیاز به خونه شادو آروم دارن

سعیتو کن درستش کنی اگر نشد ولش کن دیگه بره پی لیاقتش

زن= انسان  مرد=انسان  انسان=انسان   مرد=زن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دیشب هرچی ازدهنش دراومد بهم گفت منم جوابشو دادم دیگه مثه گذشته ساکت نمیمونم دلم برای بچه های معصومم ...

حق داری بخدا گناه دارن بچها منم دخترم پیش‌مادرمه دوباره ازدواج کردم

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن
چقد سخت. دخترت چند سالشه؟ دلت چجوری راضی شد؟

رآهی نداشتم ازدواجم به اختیارم نبوده ۹ سالشه دخترم

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن

عزیزم اگه واقعا دلیل طلاقت منطقی هست اقدام کن

ولی اگه صرفا خسته شدی ب خاطر بچه هایم ک شده چنین کاری نکن... گناه دارن.. فک میکنی اگه جدا بشی زندگی خیلی آسون تر میشه؟ن عزیزم کلا دنیا دار مکافاته 

ب هر حال الان حداقل ۱۰ سال میشه ک باهاش داری زندگی میکنی پس دیکه ی دهه شاید بیشتر رو باهاش گذروندی دیکه میخواهیی چیکار کنی اگه طلاق بگیری

بنظر خودم اگه شوهرت اگه این مشکلا رو داشت طلاق بگیر .. دختران و خیانتکار.. معتاد.. 

وگرنه مشکلات دیکه رو سعی کن ی جوری حلش کنی..

الهی بگردم براش. شوهر دومت خوبه؟ اگه راه داره دخترتو بیار پیشت

چی بگم خودم دوست ندارم بیاد پیشم البته نزدیکیم

عزیزم اگه واقعا دلیل طلاقت منطقی هست اقدام کنولی اگه صرفا خسته شدی ب خاطر بچه هایم ک شده چنین کاری ن ...

اعتیاد داره به متادون ولی بقول خودش کم ،سیگار وگل هم مصرف میکنه،۱۱ساله ازدواج کردیم ولی هیچ شغل درست درمونی نداره الانم ک یکساله شاغل شدم رسما دارم خرجیشو میدم

چرادوس نداری بیادپیشت

نمیتونم بگم گلم سختمه

چی بگم خودم دوست ندارم بیاد پیشم البته نزدیکیم

چرا آخه؟ بچه دارم شدی؟ به این فکر کردی اگه بچه دار بشی دخترت باید بشینه نگاه کنه تو داری برای بچه دومت مادری میکنی ولی اونو ترک کردی.میدونی چقد از نظر روحی سخت میشه براش. ما نمونشو تو قامیل داشتیم الان دختره ۳۹ سالشه ولی حسرت مادر به دلش مونده. تازه اون با پدرش بود و یه نامادری خیلی خوب داشت. ولی هنوزم هر جا اسمی از مادر و مقام مادری ببرن گریه میکنه و یاد همه میاره که چرا مادرم نخواست برام مادری کنه. ازدواج نمیکنه میگه نه شوهر میخوام نه بچه

چرا آخه؟ بچه دارم شدی؟ به این فکر کردی اگه بچه دار بشی دخترت باید بشینه نگاه کنه تو داری برای بچه دو ...

بزرگ بشه درکم میکنه

اعتیاد داره به متادون ولی بقول خودش کم ،سیگار وگل هم مصرف میکنه،۱۱ساله ازدواج کردیم ولی هیچ شغل درست ...

😑😑پس حق داری ک

بازم نمیدونم عزیزم هرچی خودت صلاح میدونی.. ولی همیشه مراقب بچه هات باش چ طلاق گرفتی چ نگرفتی اونا گناه دارن

اگه از اول معتاد بود کاش قبل بچه ازش جدا میشدی 🥲