2777
2789
عنوان

این ی نصیحت

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 24 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بنظرم تنها دوره ای از عمر که واقعااا میشه زندگی کرد همون کودکیه .رها و بی دغدغه😌

رها و بی دغدغه ولی چشم بهم زدنی میگذره 

من که اصلا کودکی نکردم و اصلا دوران کودکیم رو یادم نمیاد 

خیلی سخته واقعا نصیحتم کنین

فداتشم 

ما انسان ها برای این که یک زندگی راحت داشته باشیم دست به هرکاری میزنیم و هر شغلی رو امتحان میکنیم و جون میدیم تا یک زندگی معمولی داشته باشیم 

ولی خودمون نمی‌فهمیم که زندگی ما رو به بازی خودش گرفته و تو راه پول درآوردن خودمون روحمون و جسممون رو نابود میکنیم

البته همه باهم برابر نیستن 

خدا به ی عده داده و اون عده هر روز روز به روز پولدار تر میشن 

به بعضی ها هم کمتر داده و این عده روز به روز باید تلاش کنن تا ی زندگی معمولی داشته باشن 

واقعا این حکمت ها رو نمیفهمم

اخیلی عزیزم🫠یعنی منظورت اینه مقایسه ات میکنن؟

من داخل بحران هویت هستم اما اونا همیشه همه چیزو پذیرفتن و رفتن جلو یا سریع از این برهه رد شدند یا اینقدر مغرورن که اقرار نمیکنن

نهایتا ب این نتیجه رسیده بودم حرومزاده ام تا وقتیکه شروع به خوندن نماز کردم و لذتش رو یک صدم چشیدم و دیدم چقدر شیرینه 

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

فداتشم ما انسان ها برای این که یک زندگی راحت داشته باشیم دست به هرکاری میزنیم و هر شغلی رو امتحان می ...

دقیقا خداروشکر به اندازه خودمون داریم ها ولی میدونی چیه اینجوریه که من اگه بیکار باشم هم حالم بد میشه اگه همینجوری روزام تکراری بگذره متنفرم اصلا نمیدونم دارم چیکار میکنم همه روزا تکراری و کار ،خونه، کار،خونه واقعا هرکی باشه کم میاره اونم با حقوق کم

همیشه مهربان خواهم ماند حتی اگر کسی قدر مهربانیم را نداند من خدایی دارم که به جای همه برایم جبران میکند
بهترین کار

نمازو هم تقریبا نزدیک بود ول کنم مثل همیشه

هر بار شیطان ناامیدم میکنه

خودم خودمو ناراحت و عصبی میکنم

داستان غم انگیز و رقت انگیزیه

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄