2777
2789
عنوان

تروخدااا نگید ایشالا عروسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 62 پست

تورو خدا شماهم انقد سخت نگیرید 

ینی تازگیا انقد ب همه چیز مردم حساس شدن آدم میمونه چطوری حرف بزنه ب کسی بر نخوره 

شما هم ی کلام بگو ممنون 

چرا اینجوری فک نمیکنی وقتی میگید ن هدفای مهمترین داریم ب طرفم شاید بر بخوره 

در کل توی روابط اجتماعی ی کم منعطف باشید

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تورو خدا شماهم انقد سخت نگیرید ینی تازگیا انقد ب همه چیز مردم حساس شدن آدم میمونه چطوری حرف بزنه ب ک ...

عزیزدلم

وقتی ما همسنیم و هردفعهههه حدود ۵ الی ۶ بار این حرف و زده زشت نیست؟؟

منم دوستم شوهر کرده بود به یه چوب پشمالو بیکار رسما شوهرش اگر خاستگار من میبود که هرگز جواب مثبت نمیدادم بهش من از اون خاستگارای خفن تری دارم حالا تا پیام میدادم بهش میگفت روز خیری برای خودت ان شا ءالله خودت کلا خودشو در جایگاهی میدید انگار من خوب بودم سریع شوهر کردم و.... 

یکی دیگه هم داشتم عجله کرد سریعشوهر کرد به یه ادمی که انصافا بشدتتتت خوش تیپ بود و زیبا ولی از نظر اخلاقی کودک ۲ ساله واقعا بچه بود واقعاااا 

تهش مورد اولی با اون پشمالوعه ازدواج کرد اوکی هستن الان ولی منی که تازه یه ساله ازدواج کردم خیلی خوشبخت ترم و‌دومی هم طلاق 

موقع ازدواجاشون به خودشون مینازیدن که زود ازدواج کردنولی چه فایده ؟! 

استارتر من دارم آف میشم ولی خیلی حرص خوردم از حرفشون

دفعه بعد مظلومانه برخورد نکن. بشور بذار کنار . تا دیگه خودشون از این حرف خجالت بکشن

خخخخ (ایموجی ندارم توی کامپیوتر)

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه
عزیزدلموقتی ما همسنیم و هردفعهههه حدود ۵ الی ۶ بار این حرف و زده زشت نیست؟؟

بعضیا لج میکنن همون دفعه اول یا دوم می‌گفتید ممنون دیگ نمی‌گفت 

بعضیام فک میکنم ب دستاورد بزرگی رسیدن دوست دارن شامل حال بقیه هم بشه!!!حساس نشید روی حرفای دیگران،اینحوری پیش برید هیچ چیز مخالفی رو نمی‌تونید تحمل کنید

ی کم دایورت کردنو یاد بگیرید!

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
استارتر من دارم آف میشم ولی خیلی حرص خوردم از حرفشوندفعه بعد مظلومانه برخورد نکن. بشور بذار کنار . ت ...

اره قطعااا میگم فعلا رو چیزای دیگ تمرکز میکنم ازدواج هروقت زمانش برسه

تورو خدا شماهم انقد سخت نگیرید ینی تازگیا انقد ب همه چیز مردم حساس شدن آدم میمونه چطوری حرف بزنه ب ک ...

به نظرم آدم قصد هرکس رو از مدل گفتنش متوجه میشه

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه
منم دوستم شوهر کرده بود به یه چوب پشمالو بیکار رسما شوهرش اگر خاستگار من میبود که هرگز جواب مثبت نمی ...

یکی از دوستای من زمان دبیرستان داشت ازدواج میکرد رفتم بهش تبریک بگم جوگیر پاشد به من گفت تو کی ازدواج میکنی نترشی یه وقت 🫥

به نظرم آدم قصد هرکس رو از مدل گفتنش متوجه میشه

خب اتفاقا اگر متوجه بشی نباید ضعف بدی 

مطمئنا کسی با این اخلاق اگ اسی تند جوابشو بده فک می‌کنه از سوزش ازدواج اونه😂😂😂حرف من اینه فقطه نظرات آدمایی ک بیهوده صحبت میکنن رو نشنیده بگیرید و سرسری رد شید خودتونو باهاشون همکلام یا هم سطح نکنید 

خب اتفاقا اگر متوجه بشی نباید ضعف بدی مطمئنا کسی با این اخلاق اگ اسی تند جوابشو بده فک می‌کنه از سوز ...

نقطه

سلام عزیزم خیلی وقت نبودی..... بودی یا ما نمیدیدمتون❤️؟

سلام من کلا کم میام گلم خیلی کم نسبت به قبل

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊