2777
2789

این یه قانونه  وقتی خودت کم دوس داشته باشی و بقیه رو از خودت بیشتر دوست داشته باشی بهشون بیشتر خدمت کنی بیشتر محبت کنی دنیا بهت میگه پس تو خودتو لایق نمیدونی در نتیجه دیگران هم آینه رفتار خودت میشن بهت کم لطفی میکنن چون خودت خواستی 

بهترین دین انسانیت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

این یه قانونه وقتی خودت کم دوس داشته باشی و بقیه رو از خودت بیشتر دوست داشته باشی بهشون بیشتر خدمت ...

اگه اولا خودتو دوس داشته بودی و قدرتو میدونستن ولی یه مدته که انگار خدمت و زیاده روی میکنی میشه مثل قبلا بشی ؟ 

یعنی سیاست باید داشته باشی آدم بی سیاست همه سوارش میشن خوبیاشم به چشم هیچکس نمیاد آخرم آدم بده میشی

خب اگه قبلا اینجور نبودی و یه مدته وا دادی میشه خودتو درست کنی که بفهمن بی ارزش نیستی و برعکس شه همه چی؟۰