2777
2789
عنوان

با چیزایی ک شنیدم حق میدم ی عده نخوان مادر بشن

| مشاهده متن کامل بحث + 1217 بازدید | 101 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منو بگو که حاضرم از پرورشگاه بچه بیارم ولی هیچ وقت حامله نشم و زایمان نکنم .

نه اصلا چیز عجیبی نیست اتفاقا به نظر من تا وقتی این همه بچه بی سرپرست هست بچه آوردن کار بیخود و خودخواهیه اگه فقط به قول خودشون می‌خوان تنها نباشن و فرد مفیدی رو تربیت کنن 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
من دلایل متعددی دارم برای بچه نیاوردن🙂اول اینکه آدمی نیستم که از خودگذشتگی کنم حتی برای بچم نه از ب ...

من به تمام اینا فکر کردم

ولی جواب این سوالو پیدا نکردم

دیگه جلو مرگو ک نمیشه گرفت

چه مادر باشی چه نباشی ی تایم محدودی فقط زنده ای 

ولی در نهایت میمیری نابود میشی

ی چیز مثبت از خودت بذاری واسه دنیا

بچه ای ک تجربه هاتو انتقال بدی بهش

شاید اونم بتونه به کلی ادم کمک کنه

منو بگو که حاضرم از پرورشگاه بچه بیارم ولی هیچ وقت حامله نشم و زایمان نکنم .

ادما ذاتا ی  خودشیفتگی دارن

دوست ویژگی های مثبت خودشونو تو ی موجود دیگه ببینن

یا خودشونو تکثیر کنن

غریزیه

ادما ذاتا ی خودشیفتگی دارندوست ویژگی های مثبت خودشونو تو ی موجود دیگه ببیننیا خودشونو تکثیر کننغریز ...

منم دوست دارم ولی ترسم از زایمان نمی‌ذاره.از ۱۰سالگی تا الان اینجوری بودم همش میترسم موقع زایمان جونمو از دست بدم .

من به تمام اینا فکر کردمولی جواب این سوالو پیدا نکردمدیگه جلو مرگو ک نمیشه گرفتچه مادر باشی چه نباشی ...

مرگ ک برای همه هست دلیل نمیشه چون می‌میریم بچه بیاریم هیچ تضمینی نیست همون بچه ک میگی به جای مفید بودن آفت جامعه هم بشه اینا دلیل خوبی برای بچه دار شدن نیست

مرگ ک برای همه هست دلیل نمیشه چون می‌میریم بچه بیاریم هیچ تضمینی نیست همون بچه ک میگی به جای مفید بو ...

اصلا دل تون میاد اون طفل معصوم رو دنیا بیارید بعد خودتون از دنیا برید .فکر نمی کنید درد بی مادری چقدر سخته و اون طفل معصوم چی می‌کشه .

اصلا دل تون میاد اون طفل معصوم رو دنیا بیارید بعد خودتون از دنیا برید .فکر نمی کنید درد بی مادری چقد ...

والا 

همون درد نبودن مادر خودش تا لحظه مرگ با آدم هست 

بستگی ب من مادر داره چی تحویل جامعه بدم

از جای ک بچت وارد جامعه میشه دیگه فقط به تو بستگی نداره 

با جامعه ای هم ک من می‌بینم امیدی به هیچیش نیست

والا همون درد نبودن مادر خودش تا لحظه مرگ با آدم هست

این که خوبه تازه وقتی بزرگ بشه ببینه دوستاش مادر دارن و اون نداره و بعد اینکه به خاطر اینکه موقع تولدش مادرش مرده بهش بگن نحس و بد قدم  و کلی تحقیر و تیکه بشنوه یا اینکه توی بهترین و سخت ترین روزهای زندگیش مادرش کنارش نباشه .کلا بدترین درد دنیاست براش.