2777
2789

دلم برا عروس دامادای آینده میسوزه یه انگشتر نشون حد اقل ۱۵ تومن در میاد با این حقوقهای کم واقعا ازدواج سخت میشه 

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

صبر کن میره بالا همون موقع خرید خونه بفروش منطقیه قبل خرید بفروشی به هر قیمتی بود

وااااای خدا بزنه به کمرشون قلب درد گرفتم ازبس حساب کتاب کردم به نظرت تا بهمن بیشتر از ۵و ۳۰۰ میشه هرچند هیچکی خبر نداره

اعصاب من با نداشتن وسایل اولیه زندگی و حتی مواد غذایی برای یک سری آدم محتاج و نیازمند خورد میشه نه ا ...

اونم مهمه بخدا 

جوون هامون چکار کنن 

دوتا برادر دارم داماد شون کنیم شصت هفتاد گرم طلا می خواد  برای عروس هم طلا کم تر ببری خودکشی می کنن

یعنی چی بگیم 

چی بگیم 

کاش این طلا خریدن اصلا رسم و واجب نبود 🤧

معجزه شکر گزاری...

نه بدشون من😒😂

به جز زمان عروسی باور میشه حتی حلقه ام دست نمیکنم  مثل مامانم 😂😂

همش برا تو فقط کمی حال خوب بهم قرص بده..

""""زندگی یک دروغ مسخره بود ..... هیچ کس واقعا وجود نداشت ‌‌‌‌."""..-------یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤من اگر نیکم و بد تو برو خود را باش ... هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت...٪^ا نمیدانم چرا ؛*هرگز جسد انهایی که میگفتند بی تو میمیرم پیدا نشد ... اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی🥀🥀  

دلم برا عروس دامادای آینده میسوزه یه انگشتر نشون حد اقل ۱۵ تومن در میاد با این حقوقهای کم واقعا ازدو ...

دلت نسوزه 😂 خدا روزی رسونه دلم برا داییم میسخونت طلا گرمی ۳ و ۲۰۰ شده بود .

یهو دیدم کلی النگو پهن خریده برا زنش .

ا       با من بحث نکن حوصله تو ندارم .چون تو تاپیک نیستم                        

من میخوان قبل عید بفروشم خونه بگیرم نمیدونم الان بفروشم یا تا بهمن صبر کنم

عزیزم هرچی دیر تر بفروشی بهتره تازه بعد از عید خیلی گرونترم میشه 

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

دلم برا عروس دامادای آینده میسوزه یه انگشتر نشون حد اقل ۱۵ تومن در میاد با این حقوقهای کم واقعا ازدو ...

اره واقعا من بش فک میکنم میگم اگه ببینم نداره به کسی نمیگم 

بش میگم بدل باشه یا نقره باز میگم اگه روزی چنین کاری کنم شوهره میگه این ارزش نداره خودشو دست کم گرفته 

هعی

اعصاب من با نداشتن وسایل اولیه زندگی و حتی مواد غذایی برای یک سری آدم محتاج و نیازمند خورد میشه نه ا ...

ولی واقعا ادم محتاج خیلی کمه تو ایران اصلا نیازمندا هم در سطح خودشون با کمک های مردم و شغل های سطح پایین زندگیشون داره میگذره یه کم تحقیق کنی در مورد خیلی از نیازمندا پشیمون میشی از کمک تهران اغلب اینجورین حالا شهرهای خیلی کوچیک احتمالا داشته باشه نیازمند 

طرف مستخدم مدرسه بود اینجا بهش کمک میکردیم پنکه بده آبگرم کن بده خوراکی پول همه چی بعد فهمیدیم خونش دوره با اسنپ میره میاد هر روز در حالی که معلم ها با مسیره دور تر بنده خداها با اتوبوس خوب وقتی داره با اسنپ بره چرا باید کمک کنی بهش یا یه خانواده ما کمک میکردیم گونی گونی برنج کلی مرغ خیلی زود به زود تموم میکرد و‌همیشه نداشت در حالی که ما باید خودمون در خونمون برنامه ریزی کنیم برای مصرف برنج و مرغ بعد فهمیدیم زنگ میزنه تمام دختراش با نوه و داماد بیان همه رو درست میکنه همون روز تموم شه شاید بگین خوب اونا هم نیازمندن بله نیازمندن ولی میتونن برن سر کار چرا باید فکر کنه دختراش برن سرکار خراب میشن اونا سرکار نرن هر روزم بچه بیارن مردم خرجشون رو بدن؟نیازمنده واقعی کمه سعی کنید به یتیم های شیرخوارگاه کمک کنید یا هزینه درمان بیماران کم بضاعت 

پس چرا جایی که من قیمت میکنم هر سری میلیارد میزارن قیمت پارسالش 🥲

قیمت کاذب،  باید دید کسی با این قیمت ها معامله هم میکنه یا نه این مهمه، 

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
مگه نمی فروشه مامانت موقع خرید ماشین مغازه خونه؟ فقط به این درد می خوره دیگه

نه اصلا نمی فروشه رسممونه باید طلا داشت از زمان مجردیش تا الان حتی یک حلقه اش نفروخته

""""زندگی یک دروغ مسخره بود ..... هیچ کس واقعا وجود نداشت ‌‌‌‌."""..-------یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤من اگر نیکم و بد تو برو خود را باش ... هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت...٪^ا نمیدانم چرا ؛*هرگز جسد انهایی که میگفتند بی تو میمیرم پیدا نشد ... اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی🥀🥀  

نه اصلا نمی فروشه رسممونه باید طلا داشت از زمان مجردیش تا الان حتی یک حلقه اش نفروخته

پس مرد هاتون اختیار دست ندارن و زن سالاریه 😂😂 اینجا که ما هستیم زن طلا نفروشه مردا میمونن تو قرض

ا       با من بحث نکن حوصله تو ندارم .چون تو تاپیک نیستم