2777
2789
اون کمکی که شما میگید عالیه

بله عزیزم من دیدم طرف اومده بود خیریه برای پول گاز چند روز بعد جایی دیدمش دستش تا بالا پر از النگو دو تا چرخ خرید پر از وسایل از همه مهم تر شوهرش بود که زنده شده بود 🤣🤣

هرچی آرزوی خوب مال تو 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

والا من ۱۵ سال پیش ازدواج کردم طلا گرمی ۴۰ هزار تومن بود همسرم شرایط نداشت نگرفتم هیچی هم نشده تا ال ...

چشم و هم چشمی زیاد شده خواهر خودکشی می کنن اعدام می کنه همین جور که گرونی شده وحشتناک اوضاع خراب شده مردم هم دیونه شده اوضاع خراب شده خیلی 

زندگی ها بخاطر چیز و مال دنیا داره خراب میشه از هم می پاشه

سال های پیش همچین چیزایی نبود 

خودم عروسی کردم طلا دو تیکه گرفتیم هیچی نداشتیم هیچی حتی جهاز درست و حسابی 

همون قدیم بهتر بوده بخدا🤕🤕😖

معجزه شکر گزاری...

چشم و هم چشمی زیاد شده خواهر خودکشی می کنن اعدام می کنه همین جور که گرونی شده وحشتناک اوضاع خراب شده ...

چشم دل سیری تو هر چی خیلی مهمه و چشم و هم چشمی نداشتن

هرچی آرزوی خوب مال تو 
بله عزیزم من دیدم طرف اومده بود خیریه برای پول گاز چند روز بعد جایی دیدمش دستش تا بالا پر از النگو د ...

اره متاسفانه ما هم واحد بغلیمون شنیده بودم مسجد محل کمکشون میکنه 

وضع آنچنانی نداشتنا بگم پولدار بودن اما واقعا دیگه در حد کمک از مسجد که مردم میان پول میدن به نیازمندای واقعی برسه نبودن عید امسال مبلاشون رو کامل نو کردن هر روز دخترا با نوه میومدن از ناهار تا شام اونجا(ما هم باشیم کم میاریم خوب) 

دو تا دختر تو خونه بودن که میتونستن کار کنن فکر کنم فقط یکیش کار میکرد دخترا خوشگل تیپ بزنن برن بیرون همیشه بو عطرشون تو راه رو بود 

بله عزیزم من دیدم طرف اومده بود خیریه برای پول گاز چند روز بعد جایی دیدمش دستش تا بالا پر از النگو د ...

و یه مشکل جامعه ما میدونید چیه همه مردم فقیر و غنی میخوان در یک حد زندگی کنند 

دوست خودم شوهرش کارگره همش میگه مگه من آدم نیستم که یه کیش نرفتم مگه من آدم نیستم هفته ای یکبار شام بیرون بخورم یعنی رفاه مطلوبه جامعه متوسطه روبه بالارو از درامده یه شوهر کاگر میخواد

همش هم مقایسه خواهرشوهرم رفت سفر منم آدم نبودم برم؟

از طرف محل کار شوهرش جا میدن رایگان با هزینه خوراک میگم چرا نمیری میگه من برم باید همه تفریحاتو برم خرجم زیاده ندارم برم که!!!!بچشو غیر انتفاعی میذاره میگه اخه اینکه قسطیه!!!

واسه همین بیزارم از اغلب افرادی که غر میزنن چون نمیشه کارگر باشی و در حد کارمند بانک زندگی کنی بهش میگم خودت برو سر کار میگه نه من سر کار نمیرم !!!فقط غر

و یه مشکل جامعه ما میدونید چیه همه مردم فقیر و غنی میخوان در یک حد زندگی کنند دوست خودم شوهرش کارگره ...

حرفهاتون کاملا درسته و منطقیه 

دقیقا هیچ کسی به حق خودش و داشته هاش دلخوش نیست و فقط مقایسه و بلند پروازی 

هرچی آرزوی خوب مال تو 
والا من ۱۵ سال پیش ازدواج کردم طلا گرمی ۴۰ هزار تومن بود همسرم شرایط نداشت نگرفتم هیچی هم نشده تا ال ...

بعدش رفتار خوب داشت باهات؟ ـ

میترسم اینطور رفتار کنم با نامزدم و بعدا اداش بیاد و بگه تو ارزش نداشتی بدل رفتی و...

بعدش رفتار خوب داشت باهات؟ ـمیترسم اینطور رفتار کنم با نامزدم و بعدا اداش بیاد و بگه تو ارزش نداشتی ...

من کلا تو ازدواج مسائل مالی برام مهم نبود حتی سرعقد مهریه مو عندالاستطاعه زدم

تا الان هم هیچ حرفی نشنیدم از همسرم 

هرچی آرزوی خوب مال تو 
نه اصلا نمی فروشه رسممونه باید طلا داشت از زمان مجردیش تا الان حتی یک حلقه اش نفروخته

چه عجیب😃

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.