2777
2789

بی شک نود درصدشون وقتی برای شما فیلم از هیکل خودشون به نمایش میزارن یا باAi یا اپلیکشن ادیت کردن طوری که به سختی میتونید تشخیص بدید. گاهی اوقات خودشونو لو میدن مثلا به خانوم بود وزنشو کم کرده بود و مدام میگفت به من حسودی نکنید چون به طرز عجیبی فقط چربی دور کمرش اب شده تا اینکه یه ویدیو ازش دیدم در حال صحبت کردن یهو خط عضله شکمش ناپدید شد و دوباره ظاهر شد. 

چرا این هیکل های خوش تراش ایده ال  رو در  داخل باشگاه به اون صورتی  که داخل فضای مجازی  و مجلات هست نمی بینیم. همه مربی ها بی شک ساعت شنی هستند در صورتی که هر کسی با تایپ بدنی متفاوت کلا به دنیا میاد. 

خودتون در هر فرم بدنی دوست داشته باشید اسکینی فیت توپر حجیم.. همین تفاوت ها دنیا رو زیبا کرده. 💚

😎💚🐬

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی من مربیم هیکلش فوق العاده ست:)))))))))بالای 20ساله ک ورزش میکنه.هیکل ایده‌آل رو باید از نزدیک دی ...

شک ندارم فوق العادست ولی مطمئنم شبیه هیکل های فیک ا هم نیست مثل باسن به شدت بزرگ کمر خیلی باریک خوش هیکل طبیعی هستـ

😎💚🐬