2777
2789
عنوان

ببخشید واقعا معذرت میخوام ولی بچم پی پی شو از پوشک در میاره

| مشاهده متن کامل بحث + 1551 بازدید | 137 پست
اره بخدا غصه م یکی دوتا نیس حتی با پدرش هم که رفته بود حموم یهو دیدم صدای شوهرم دراومد به باباش هم ت ...

این تو شکمت به فیلم سو.پر وصل بوده 😂

تو که امضامو دیدی میشه دعا کنی به آرزوم برسم 😔🦋🙂
اره بخدا غصه م یکی دوتا نیس حتی با پدرش هم که رفته بود حموم یهو دیدم صدای شوهرم دراومد به باباش هم ت ...

وای دختر مردم چقد بچه باحالی داری 

عکسشو بذار تو روخدا🤣🤣🤣

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فهمیدم همون دستشو بذار تو دهنش بگو داش اگه خوبه خودت بخور دیگه عمرا دست بزنه بهش از این به بعد شما ه ...

ای خواهر جان 

دستشو همین الان دودیقه پیش میخواس بزنه تو دهنم 

اتقد جیغ زدم 

خودش ترسیده بود 

هی میومد جلو با تعجب نگاه میکرد اصلن نمیفهمه مقصر خودشه

ای خواهر جان دستشو همین الان دودیقه پیش میخواس بزنه تو دهنم اتقد جیغ زدم خودش ترسیده بود هی میومد جل ...

من میگم بذار دهنش میفهمه اول بذار خودش تست کنه مال خودشو😔😂 بگو تولیدی خودته بخور 

ای خواهر جان دستشو همین الان دودیقه پیش میخواس بزنه تو دهنم اتقد جیغ زدم خودش ترسیده بود هی میومد جل ...

من با هر تعریف مردم از خنده 

دلم خواست بود گازش میگرفتم 🤣🤣🤣

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
بچه نیس که فدات شم شرکه 😂🤦‍♀️

عکسشو بذار لطفا 🤣🤣🤣

هربار این کارو کرد قدت رو اندازه کودک کن و دستهاش رو بگیر و تو چشم هاش نگاه کن و بگو نه نه نه این کار نه نه 

و بهش بفهمون اگه این کارو نکنه بهش شکلات یا بستنی میدی 

وقتی واکنش نشون میدی یعنی داری رفتار بد اونو تقویت میکنی و بخندی هم فکر میکنه بازیه بی تفاوت باش 

اینکارو کنم که به جرم کودک آزاری میندازنم زندان😂

نه کسی نمیفهمه مگه وقتی اون میکرد به جرم مادرازاری انداختنش زندان که تو رو بندازن

من با هر تعریف مردم از خنده دلم خواست بود گازش میگرفتم 🤣🤣🤣

من به هر کی دستاشو بوس میکنه میخوام بگم چند ساعت پیش تو پی پی بوده 😂😂💔

انقد دستاشو سابیدم انگار صبح به صبح میره مزرعه کارگری میکنه

من به هر کی دستاشو بوس میکنه میخوام بگم چند ساعت پیش تو پی پی بوده 😂😂💔انقد دستاشو سابیدم انگار صب ...

عکسش🥺🥺🥺🥺