2777
2789
عنوان

هر دفعه با مامانم دعوا می کنم

62 بازدید | 8 پست

هم خواهرم و هم منو به زور عروس کردن با اینکه جوابم منفی بود و شوهر خواهرم اصلا آدم خوبی در نیومد و خواهرم بعد ۱۵ سال حدا شد و بر عکس شوهر من خوب در اومد ولی چون زوری بود هنوز از دست خانوادم دلگیرم 

و هر دفعه که بحثی میشه باهاشون دعوا می کنم و اونا میگن خوب که چی شوهرت که خوبه 

در صورتی که من فقط میخوام ازشون بشنوم که بگن ببخشید به خواسته ات توجهی نکردیم و همیشه حق به جانب هستن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه توقعاتی از خانواده ایرانی داریا اینا بدبختتم کنن فکر میکنی معذرت خواهی میکنن؟نه خیلی طلبکار میگن ...

دقیقا حتی خواهر بزرگمم که اونجوری شوهرش دادن میگن تقصیر خودش بود میخواست چیزی ما میخواستیم قبول شه تا به هر خری ندیم 

حالا خواهرم ۱۸ سالگی عروس کردن اصلا امون ندادن چیزی قبول بشه 

نمیگن پس فراموش کن بگن ببخشید.حالا که زندگیت خوبه سعی کن خوشحال باشی .ولی اگر رابطه با خاتواده اذیتت میکنه کمتر برو

داستان تو هنوز تمام نشده!تو خواهی خندید در جایی که قبلا گریه کرده بودی.

حالا كه خدارو شكر شوهرت حوبه بچسب به زندگیت معذرت خواهی به چه دردت میخوره

به دردم میخوره چون دلم خیلی پره ازشون 

فقط یه بار میخوام بگن آره ما اشتباه کردیم ولی نمی گن حتی غیر مستقیم ام قبول نمی کنن و فقط از حرف حرف خودشونه 

اصلا از کجا معلوم شاید شوهر منم خوب در نمیومد اون موقع چه غلطی میخواستن بکنن

دقیقا حتی خواهر بزرگمم که اونجوری شوهرش دادن میگن تقصیر خودش بود میخواست چیزی ما میخواستیم قبول شه ت ...

ببین کلا اینو قبول کن نه تنها خانواده تو اکثر خانواده ها گردن نمیگیرن اشتباه کردن یا در حق بچشون ظلم کردن

ممکنه بشینن بگن فلان خانواده اصلا هوای بچه هاشونو ندارن ولی ممکن نیست بگن خود ماهم اشتباهاتی داشتیم کارای خودشون برای خودشون وحی منزله یه درصد حتی احتمال نمیدن کاری که کردن ممکنه غلط بوده باشه یا بچمونو اذیت کردیم پس الکی حرص و جوش نخور

نمیگن پس فراموش کن بگن ببخشید.حالا که زندگیت خوبه سعی کن خوشحال باشی .ولی اگر رابطه با خاتواده اذیتت ...

فقط برام زور داره به روی خودشون نمیارن و هنوز ناراحتم میشن که حرف حق بهشون میزنی 

یا اینکه جوونی خواهرمو به خاطر همین تصمیماتشون نابود کردن 

فقط برام زور داره به روی خودشون نمیارن و هنوز ناراحتم میشن که حرف حق بهشون میزنی یا اینکه جوونی خواه ...

فقط خودتو داغون میکنی.اونا اگر قرار بود حق بدن اونجوری به اجبار اصلا شوهرتون نمیدادن.از زندگیت لذت ببر.

داستان تو هنوز تمام نشده!تو خواهی خندید در جایی که قبلا گریه کرده بودی.