2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مثلا چه فکرایی داری

چند ساله همینم

انواع و اقسام شو داشتم این چند ساله

یه وسواسی که جدیدا اومده سراغم، ترس از گوشیه

مثلا ترس از این موضوع دارم که بعضی وقتا ممکنه حواسم نباشه دارم با یکی چت میکنم یا توی اینستا، بصورت ناخوداگاه فحش براش بنویسم یا حرفای چرت و پرت

خیلی داره عذابم میده..

اینجور بگم که انگار تمرکز ندارم روی گوشی که چیکار دارم میکنم اون لحظه

یا حتی میترسم توی عالم خواب و بیداری، گوشی دستم بگیرم نفهمم چیکار میکنم

نمیدونم چجور توضیح بدم...

بیصدا جان میدهیم در هیاهوی ارزوهایمان🖤

اخه چند بار پوشیدمش اتفاقای بدی افتاد

تلقین کردین دیگه متاسفانه ما قشنگ تلقینای منفیمونو به مرحله عمل میرسونیم ولی اصلا کاری با مثبت دیدن و تلقین مثبت نداریم عزیزم مراقب خودت باش ول کن اول راهی ول کن وگرنه مثل سرطان ریشه میندازه

تلقین کردین دیگه متاسفانه ما قشنگ تلقینای منفیمونو به مرحله عمل میرسونیم ولی اصلا کاری با مثبت دیدن ...

چی بگم تا الان خیلی اینطور نمیشدم ولی الان که متاسفانه بچه م بدنیا اومد و شرایط خوبی نداشتم و بچه م مشکلاتی داشت بدتر شدم

چی بگم تا الان خیلی اینطور نمیشدم ولی الان که متاسفانه بچه م بدنیا اومد و شرایط خوبی نداشتم و بچه م ...

خب گلم اینجور بیماریها از فکر و خیال زیاد میاد عصبیه از سردی مغزه شاید خدایی نکرده افسردگی زایمان داری چن وقته بدنیا آوردی عشقتو؟؟یه مقدارش طبیعیع آدم رو نوزاد خیلی حساسه نگرانش زیاد