2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره ولی از اون جایی که بی مسئولیت هست میخواستم حتما باشه ببينه چقد دارم اذیت میشم اخه ما یه بچه ۱۱ م ...

مگه کار نمیره؟😐

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️
امروز کار نداشت بیکار بود گفتیم بریم

ب نظرم باید آزمایشتو الویت قرار میدادی

شما مادری و مسئولیت سلامت اون بچه با شماست

اگر قندت بالا باشه چی؟

بچه بازی نیس ک ب هم لج کنید بیاید خونه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️
عزیزم خودت برو آزمایشتو بده. خیلی از مردا همین طورن... مهم ترین مساله سلامتی خودت و بچه است...

خیلی زورم میاد از کاراش من ۳۰ هفتم شده کمر درد و زانو درد امونم بریده ولی کوچک ترین کمکی نمیکنه که هیچ میگه تو هیچ کاری نمیکنی...من حتی شبا خواب هم ندارم تا نصف شب واسه بچه بیدارم شبیه پیرزنا شدم تو ۲۳ سالگی ولی کوچک ترین درکی نداره فقط خودشو میبینه

برم داشت برد چطوری میموندم:(؟

نمیدونم چ اصراری داشتی حتما باهاتون بیاد

اگه بی مسئولیته دوتا دوتا ازش حامله نمیشدی

راهش این نیس ک تو آزمایشگاه نگهش داری ک مسئولیت پذیری یادش بدی

خودت میرفتی آزمایشتو انجام میدادی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️
خیلی زورم میاد از کاراش من ۳۰ هفتم شده کمر درد و زانو درد امونم بریده ولی کوچک ترین کمکی نمیکنه که ه ...

عزیزم من هفته ۳۳ هستم. با یه بچه ۳ ساله.. همه کارا رو خودم می کنم... تازه الان شوهرم مریض شده از اون هم مراقبت می کنم