بیکاروبیعار۲ مدیر عضویت: 1401/07/11 تعداد پست: 28042 عنوان معلم دخترم زنگ زد گفت دخترت صدا کشیو املا بلد نیس چکار کنم | مشاهده متن کامل بحث + 1760 بازدید | 144 پست گفت فقط ده روز فرصت میدم که خوب بشن مگرنه مردود میکنم خودم کم بدبختی استرس دارم این معلمم ول نمیکنه عهه کلاس اول کسی راهی بلده در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم.... 1403/10/09 | 11:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پاپلی_جدید عضویت: 1403/09/24 تعداد پست: 546 معلمی که انقد فشاری شد، وای به حال دانش آموزانی بیچاره که زیر دست تو هستن، نمیتونی بچه هارو کنترل کن ... اولا که من معلم نیستم چون اعصاب حرف زدن با احمقای از دماغ فیل افتاده مثل شما که تنها هنرت زاییدن بوده والان فکر میکنی بچه ات فرشته است رو ندارمدوما معلم ها برن کی بیاد؟تو؟که بچه های مردم از بی سوادی بدبخت شن؟
mmghgh عضویت: 1397/10/14 تعداد پست: 9753 اولا که من معلم نیستم چون اعصاب حرف زدن با احمقای از دماغ فیل افتاده مثل شما که تنها هنرت زاییدن بود ... زاییدن رو که تو فقط بلدی، بی سواد هستی هیچچ احمق و نادونم هستی هیچچچ، عقب افتاده ذهنی ام هستی
پاپلی_جدید عضویت: 1403/09/24 تعداد پست: 546 مدرسه دولتی رو در نظر بگیر ! بچه ها ۴/۵ ساعت تو مدرسه هستن زنگ تفریح رو کم کن تایم آموزش رو کم کن تا ... همون غیر انتفاعی ها هم فقط یک ساعت اضافه دارن و عملا فرقی نداره و تازه خانواده ها فکر میکنن چون پول دادن بچه ای که نمرش توی دولتی 9 بوده باید 19 بشه
پاپلی_جدید عضویت: 1403/09/24 تعداد پست: 546 ول کن دیگه، آه، حالم ازت بهم میخوره، مثل چسب چسبیدی، بی کلاس بی فرهنگ مادر عروس:
mmghgh عضویت: 1397/10/14 تعداد پست: 9753 اولا که من معلم نیستم چون اعصاب حرف زدن با احمقای از دماغ فیل افتاده مثل شما که تنها هنرت زاییدن بود ... راستی چسبناک هستی، مثل کنه
بیکاروبیعار۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/11 تعداد پست: 28042 دکتر بردینش؟چون بیش فعالی رو تمرکز و یادگیری تاثیر داره نه دیگه پیگر نشدن در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....
پاپلی_جدید عضویت: 1403/09/24 تعداد پست: 546 میفهمم چی میگی چون خودمم کلاس اولی دارمبچه من یادگیریش عااالیه ولی مشکلش اینه دوست نداره مشق بنویسه ... کارتون واقعا قشنکه که بچه رو مسئولیت پذیر بار میارید
پاپلی_جدید عضویت: 1403/09/24 تعداد پست: 546 زاییدن رو که تو فقط بلدی، بی سواد هستی هیچچ احمق و نادونم هستی هیچچچ، عقب افتاده ذهنی ام هستی عزیزم من آینه نیستم که خودت رو توی من ببینی
97bossbaby عضویت: 1401/11/12 تعداد پست: 3066 همون غیر انتفاعی ها هم فقط یک ساعت اضافه دارن و عملا فرقی نداره و تازه خانواده ها فکر میکنن چون پول ... دختر خودم غیرانتفاعی میره اون تایم اضافه برای درس های فوق برنامه اس هروز یک یا دو کلاس فوق برنامه دارن و تایم درس های اصلی مشابه آموزش پروش هست تنها تفاوتش اینه تعداد بچه ها کمتره معلم بهتر مدیریت میکنه
mmghgh عضویت: 1397/10/14 تعداد پست: 9753 عزیزم من آینه نیستم که خودت رو توی من ببینی باشه فقط آره آینه نیستی
جعبه_ماهی عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 5387 میتونی از این کارت های الفبا بخری هم بازی هم یادگیری یهدش بخیر منم بچگی بن بن بن داشتم🤩🤩🤩هیچ تاثیری هم نداشت ❌️لطفا لایک نکنید آفلاین هستم❌️
قدمهای_پاییز عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 5023 بچه باید ذاتا بخواد یاد بگیره وگرنه نه سر کلاس گوش میده نه تو خونه در تاپیک های پزشکی سوالات مشاورهای میتونید منو تگ کنید 📌 موفق باشید 💚
پاپلی_جدید عضویت: 1403/09/24 تعداد پست: 546 نه دیگه پیگر نشدن برو دنبالش طبق تحقیقات شاید یک سنس بچه بنظر عادی بشه اما توی بزرگسالی تنش و اضطراب بیشتری دارن و بخاطر فشار روی مغزشون احتمال خدایی نکرده سکته و اینا هست