2777
2789
عنوان

خانوما یه راهکاری به من بدین🥲

89 بازدید | 21 پست

سلام 

من چند وقته ازدواج کردم شوهرم قبل از من با یه دختر خانم نامزد بود (عقد نبود) من با اینکه این موضوع رو میدونستم اما خیلی برام سخت بود که شوهرم قبل از من یکی دیگه رو میخواسته و بهش حس داشته خیلی برام سخته، شوهرم خودش دختره رو ولش کرد و حتی دختره یکی رو واسطه قرار داد تا دوباره بهم برگردن اما شوهرم قبول نکرد و گفت من نمیخامش بعد اینکه ما نامزد شدیم اینقدر این افکار اذیتم می کرد که یبار سر یه مسئله گفتم دیگه همه چی تمومه ولی شوهرم هر چی که من گفتمو قبول کرد و اومد پیش بابام و هر چی شرط بابام گذاشت پذیرفت، اما همیشه تو ذهنم هست که قبلا نامزدی داشته، اینم بگم که شوهرم از رفتارش مشخصه که دوستم داره و شخص دیگه ای رو بهش فکر نمیکنه اما من همین که تنها میشم فکر می کنم منم شوهرم رو دوست دارم اما میترسم این مسله رو سلامتیم و زندگیم تاثیر بذاره، دیروز مثلا چون خونه دختره تو مسیره یه لحظه با ماشینش دیدیمش و فقط من به شوهرم نگاه میکردم ببینم بهش نگاه میکنه یا نه باورتون میشه تپش قلب گرفتم بیخودی و به شوهرم هم گفتم اومدنی اون ماشینه همون دختر بود گفت من متوجه نشدم تو هم به چه چیزایی فکر می کنی 

بنظرم اصلا یادش ننداز و دربارش حرف نزن برو پیش مشاور

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو که در این حد حساسی کاش نه خودت رو بدبخت میکردی نه شوهرت رو

بشین پیش خودت فکر کن تا کی میخوای اینجوری ادامه بدی؟ مگه زندگی یه روز دو روزه؟

غلطهای املایی شما، خواه ناخواه شخصیت شما رو در نظر دیگران تنزل میده. شمایی که اکثرتون تحصیلات دانشگاهی دارید واقعا خجالت‌آوره این حجم از غلط املایی!!!! (لازم به ذکره که منظور من غلط تایپی نیست، اشتباه تایپی ممکنه برای هرکسی پیش بیاد)

شما دچار وسواس فکری شدین تو زنشی اون دختر چه اهمیتی داره آخه برو مشاور کمکت کنه عزیزم گذشته مال گذشت ...

این فکره گاه گاهی میاد سراغم، کلا میدونم خیلی حساسم  و شوهرم برا اینکه پدرم رو راضی کنه شرایطی رو پذیرفت که خودش و خانوادش راضی نبود و دقیقا نامزدی قبلیش سر همین جریان بهم خورده بود اما چه کنم دست خودم نیس

این فکره گاه گاهی میاد سراغم، کلا میدونم خیلی حساسم و شوهرم برا اینکه پدرم رو راضی کنه شرایطی رو پذ ...

رفتارت آزار دهنده است هم برای خودت هم همسر 

من که دخترم به کسی که از زندگیم رفته دیگه هیچ فکری نمیکنم 

مردا که از زنا هم فراموشکار تر ان

برگشت به آزادی🕊

تو که در این حد حساسی کاش نه خودت رو بدبخت میکردی نه شوهرت روبشین پیش خودت فکر کن تا کی میخوای اینجو ...

آخه مشکل اینه من اگه مشکلی داشته باشم خیلی خودخوری می کنم اصلا بقیه متوجه نمیشم فقط خودم آسیب می بینم 

دیشب بهش گفتم همون دختر بود، گف اصلا حواسم نبود اما حواسم بهش بود دیدم که از تو آیینه نگاه کرد

عزیزم نگاه کردن ک به معنای علاقه نیست خیلی ببخشید ادم به مدفوع نگاه میکنه ریکشن طبیعی هر انسانه آشنا ک میبینه نگاش میکنه شما یکم وسواس فکری گرفتی برو مشاور کمکت کنه زندگیتو به خودت تلخ نکن 

برگشت به آزادی🕊

دیشب بهش گفتم همون دختر بود، گف اصلا حواسم نبود اما حواسم بهش بود دیدم که از تو آیینه نگاه کرد

مطمئن باش اونو نمیخاد وگرنه باهاش ازدواج میکرد خوبه خودت میگی شوهرت ولش کرده اون با واسطه اومده بازم شوهرت ردش کرده شوهرت تورو انتخاب کرده پس تورو دوسداره گذشته رو هم بذار تو گذشته بمونه نذار حالتو خراب کنه کیف کن از زندگیت لذت ببر بجاش به شوهرت محبت کن که اصلا حتی اون دختره تو فکرشم نیاد با خودشبگه خداروشکر که این خانمو انتخاب کردم بگرد خرید کن ورزش کن حالتو خوب کن بابا دو روز زندگیه

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘