2777
2789
عنوان

خانوما یه راهکاری به من بدین🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 89 بازدید | 21 پست
مرسی بابت توضیحاتتون

خاهش میکنم عزیزم پس از این به بعد بخودت برس و کیف کم کن دختر خوب بهتری ارایش وبکن بهترین لباسارو بپوش 

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظرم باید روی افکار تون کار کنید 

اگر نتونید کنترل کنید زندگی تون رو دچار چالش بزرگی میکنید 

وقتی میگید همسرتون خودش نخواسته با اون ادامه بده 

چه نگرانی وجود داره 

بعد اینکه برای هر کسی ممکنه پیش بیاد توی گذشته اش اشتباه کرده باشه یا آدم اشتباهی رو انتخاب کرده باشه 

و این طبیعیه کاملا

اما اینکه ما از اون آدما درس بگیریم و تجربه بشه برامون مهمه 

همسر شما بیخیال گذشته شده ولی شما با کام بک زدن به قبل زندگیتو دچار چالش نکن 

اگر سختته با یه مشاور صحبت کن واقعا خیلی مهمه این مسئله که این افکار رو کنار بزاری اگر آرامش میخوای برای خودت یا زندگیت

به تاریخ عضویتم نگاه نکنید بنده از قدیمیای سایتم 😎 دیگه نام کاربری به ذهنم نرسید به شخصیت موردعلاقم تو هری پاتر پناه بردم 😂 قبول دارم پروفایل و نام کاربریم اصلا خانمانه نیست ولی به بزرگی خودتون ببخشید😂💕👻
این فکره گاه گاهی میاد سراغم، کلا میدونم خیلی حساسم و شوهرم برا اینکه پدرم رو راضی کنه شرایطی رو پذ ...

پس میخوادت و دوست داره 

اگر نمیتونی خودتو قانع کنی و دست خودت نیست 

واقعا یه مشاور میتونه کمکت کنه 

جلوشو نگیری 

این وسواس فکریه هی زیاد میشه 

تبدیل میشه به شکاکی جدی 

به تاریخ عضویتم نگاه نکنید بنده از قدیمیای سایتم 😎 دیگه نام کاربری به ذهنم نرسید به شخصیت موردعلاقم تو هری پاتر پناه بردم 😂 قبول دارم پروفایل و نام کاربریم اصلا خانمانه نیست ولی به بزرگی خودتون ببخشید😂💕👻
دارم تمام تلاشم رو می کنم

آفرین قابل تحسینه