2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تازه عروس اصولا مخصوصا دوران عقد تو رویا سیر میکنه.اما کم کم وقتی بری تو دل زندگی تفاوت ها رو درک میکنی‌زندکی پر از چالشه

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان

من الان بهمن میشه دومین سالگرد ازدواجم.. 

اره دقیقا همونی شد که فکر میکردم و حتی بهتر ، 

البته بعد ۷ سال دوستی ازدواج کردیم .

مامان  دخترم شدو خانم(هاپوکوچولوم)و پسرم آقا ویهان

اولین تصورم مادرشوهر بود.

تو دوران آشنایی یه مادر شوهر نمونه بود که همه فامیلیم حسرتشو داشتن و تعریفشو میکردن.مریض بودم با کلی آبمیوه و میوه جلو در خونه بود.یادمه یه بار با سر رفتم تو شیشه دانشگاه نمیدونی چی کرد بسکی زنگ زد حال می‌پرسید.

بد که عقد کردیم و رفتم سر خونم شد شمر الانم که کونشو کرده و محل نمیده بهمون

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

اصلا.... زندگی اون چیزی نیست که توی رویاها ساختیمش. چون آدما اونایی نیستن که دلمون میخواد. آدما با آسیبهای روحی و تربیت و ویژگی های مخصوص به خودشون هستن و هر لحظه رفتاری میکنن که قابل پیش بینی نیست. ممکنه اون آدم غیرقابل پیش بینی همسر باشه، یا مادرش، یا خانوادش...

نه نمیدونم شاید پول نیست سرهمونه

عقدم اما نه همسرمو میبینم نه گردشی میریم بدترین دورانه

همسرم بدنیست ولی اصلا لذتی نمیبرم از این دوران  افسردگی شدید گرفتم کمکم دارم از همسرمم زده میشم

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️