2777
2789
چقد کرفت ازت باطل کردتاثیری داشت؟

من عین سگ میترسم اصلا سمت دعا نویس و سید نرفتم والا همینجوری سر مردم فقر حرز امام جواد بستم بهتر شدم الان باز یجوریم ی مدته اتفاقات عجیب 

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

منممم مریضی روحی و روانی هنش نسخوار فکری دارم هنش خاطرات بد بی میلم بی انگیزم

وای منم نشخار فکری دارم  همش خودمو سرزنش  میکنم برای اتفاقایی که افناده خیلی ناراحتم  الان نمیتونم فیلم عروسیمو نگاه کنم یماه افسرده میشم دیدنی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من عین سگ میترسم اصلا سمت دعا نویس و سید نرفتم والا همینجوری سر مردم فقر حرز امام جواد بستم بهتر شدم ...

منم نمیرم حس  میکنم جیزی حالیشون نیست میزنن زندگبمو بدتر خراب میکنن

ی ادم مومنو کار بلد بود اره

وای منم نشخار فکری دارم همش خودمو سرزنش میکنم برای اتفاقایی که افناده خیلی ناراحتم الان نمیتونم ف ...

منممم حالا چرا نمیتونی نگاه کنی مگه فیلم عروسیت چیز ناراحت کننده ایع

البته منم دوس ندارم فیلم عروسیمو نگاه کنم حس دافعه دارم بهش

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

منم نمیرم حس میکنم جیزی حالیشون نیست میزنن زندگبمو بدتر خراب میکننی ادم مومنو کار بلد بود اره

اره منم نظرم همین بود نرفتم خیای اذیت شدم 

ایمجا دیدم کسایی ک رفتن پای اجنه ب زندگیشون باز شده 

منممم حالا چرا نمیتونی نگاه کنی مگه فیلم عروسیت چیز ناراحت کننده ایعالبته منم دوس ندارم فیلم عروسیمو ...

نمیدونم افسرده میشم میگم دبگه مریص شدم قبل عروسی  هیچ برنامه ای نتونستم براش بریزم  نزدیک عروسیم همه طلا فروشا بست  نتونستیم  طلا بگیریم  میگم‌دیگه اتفاقای عجیب  همش بد بیاری یهویی پولی که قرص داده بودیم‌به دوستش نتونست پس بده برا عروسیمون و ...

درصورتی که  طرف پول دار بود یهو زد ماشینش خراب شد  نتونست پولمونو بده مجبور به نزول شدیم ولی مانع خریدمون شد

بخام توصیح بدم  زیاده مشکلات

یا خدا خاله برا خواهر زاده

آره بعضی خانواده ها از دشمنم بدترن راستش ما بچهامون هم هسن هستن از بچگی دختر من خیلی متفاوت با دختر اون بود حتی نوجوانی شون دختر من فوق درس خون بود اون دنبال پسرها هر کاری کرد رشته تجربی بره دخترش نتونست دختری ک فوق درسخون بود اونقدر بفکر آینده و درس بود الان زده شوده کابوس های وحشناک می بینه همیشه خدا سردرده و مریضه

اره منم نظرم همین بود نرفتم خیای اذیت شدم ایمجا دیدم کسایی ک رفتن پای اجنه ب زندگیشون باز شده

نبایر پیش هر کسی رفت

کاش میتونستم این طلسمارو باطل کنم

ما یجا سرمایه گزاری کردیم ۴ ساله پولمون خوابیده نه درست میشه نه خراب 

نمیدونم افسرده میشم میگم دبگه مریص شدم قبل عروسی هیچ برنامه ای نتونستم براش بریزم نزدیک عروسیم همه ...

ماهم دقیقااا همین مدلی مشکلات پیش اومد دقیقا نمیدونی بگی شانس یا چی

آره بعضی خانواده ها از دشمنم بدترن راستش ما بچهامون هم هسن هستن از بچگی دختر من خیلی متفاوت با دختر ...

اره حسادت   خیلی چیز بدیه .لعنت به شیطان

من حتی نمبتونم باردار شم.منم به چند نفر شک دارم طرف خانواده  شوهر

نبایر پیش هر کسی رفتکاش میتونستم این طلسمارو باطل کنمما یجا سرمایه گزاری کردیم ۴ ساله پولمون خوابیده ...

ماهم دو ساله پولمون رفت دیگه 

میگم من م باکسی در ارتباط نیستم کلا زندگیمم تز همه مخقی میکنم هرگزم دل کسیو نشکوندم کی باهام دشمنی داره طلسم میکنه میدونم از سمت خانواده شوهرمه

ماهم دقیقااا همین مدلی مشکلات پیش اومد دقیقا نمیدونی بگی شانس یا چی

افسرده شدم بخدا ی مدت همش گریه میکردم بعد عروسی  شوهرمم عداب میدادم با حرفام بعدس دعوا میشد نمبخاستم ناراحتش کنم ولی داشتم دق میکردم 

از وقتی به همه گفتیم عروسی میخاییم بگیریم من چشام تار تار شد تا ۷ یا ۸ ماه فکر کردم دارم کور میشم الان خوبم ولی   چند روزه بازم شروع شده

ماهم دو ساله پولمون رفت دیگه میگم من م باکسی در ارتباط نیستم کلا زندگیمم تز همه مخقی میکنم هرگزم دل ...

اره چشم نطر هم ممکنه باعث شه.من تن تن اسپند دود نیکنم ی تخم مرغ هم بشکن براش

اره چشم نطر هم ممکنه باعث شه.من تن تن اسپند دود نیکنم ی تخم مرغ هم بشکن براش

موندم بخدا بگو دردتون چیه بخدا حتی من نمیشناسمشون منو فقط یبار دیدن 

من اسپند دود میکنم دعوامون شر بدجور خگدمم زود از موره در میرم بدجورر عتدی نیست

اره حسادت خیلی چیز بدیه .لعنت به شیطانمن حتی نمبتونم باردار شم.منم به چند نفر شک دارم طرف خانواده ...

وقتی خواهر آدم بدجنس هست ببین خانواده شوهر چکارها ک نمیکنه یکیش زن عموی شوهرم ۲۰ ساله دعا و طلسمی نبوده نگرفته باشع اگر صبر نبود و زور و تحملم نبودهزاران بار طلاق گرفته بودم زمان مجردی شوهرم دختر عموش عاشقش میشه این هیچ حسی به دختره نداشته مادرشم کار و دخالت زیاد کرده ک شاید بیاد دخترشو بگیره اما شوهرم من اندازه سر سوزنم حسی نداشته از زمان عقد تا الان ک مادر ۳ تا بچه هستم دشمن خونی من هست این زنیکه آشغال هیچ رفت و آمدی نداریم از راه دور دعا و طلسم میگیره و واقعا کار میکنه دعاهاش