2777
2789
عنوان

ای خدا می ترسم ایدز داشته باشم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 23 پست
ن وسواس فکری داری ضعف میکنی اول برو ازمایش هپاتیت بده بعد سراغ ایدز درضمن باید حداقل ۱۵روز بگذره

نه پارسال می کاشتم 

اون تایم خوب بود حالم امسال افتادم به مریضی

اره وسواس ایدز از ده سالگی داشتم خوب شدم 

ولی بعد ناخون کاری برگشت

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم ی سال تو اتوبوس ناخن ی دختره گیر کرد صورتمپیشانی و وسط ابروهام کامل چنگ افتاداتوبوس ترمز کرد ناخ ...

وای منم می ترسم

وسواس ایدز دارم 

از بچگی داشتم این وسواس با هزار مکافات حل شد

باز از وقتی ناخون کاشتم اومده سراغم ولم نمی کنه 

حتی سر ژیلت هایی می زنم وسواس دارم می گم نکنه آلوده باشه روانی شدم 

عزیزم وسواس فکری دارید و بهتره خیلی هم به مطالب اینستا اهمیت ندید...براساس آمار منتشره خود وزارت بهداشت، الان مهم ترین دلیل ابتلا به اچ آی وی و ایدز همون روابط پرخطر هست که شما نداشتید 

ولی محض آسودگی خیال خودتون یه تست اچ آی وی بدید که اینقدر فکرتون درگیر نباشه

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
عزیزم وسواس فکری دارید و بهتره خیلی هم به مطالب اینستا اهمیت ندید...براساس آمار منتشره خود وزارت بهد ...

انشاالله عزیزم 

اره وسواس هم دارم بخدا سر ژیلتی که دو ماه پیش زدم هم وسواس دارم 

روانی شدم 

استارتر میدونید چی جالبه؟ اینکه اونایی که روابط خارج از چارچوب و شرکای جنسی متعدد دارند اصلا عین خیالشونم نیست که احتمالا بدنشون شده منبع ویروس و بیماری ایدز و هپاتیت و زگیل تناسلی و... و کماکان با اعتماد به سقف بالا به رفتارهای مزخرفشون ادامه میدن و چرخه گسترش و اپیدمی ویروس و بیماری ها رو وسیع تر میکنن اما کسایی مثل شما که لایف استایل سالم دارید و روابط و رفتارهای پرخطر نداشتید،بدون دلیل، از فرط استرس ابتلا به ویروس، آرامش ندارید

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
انشاالله عزیزم اره وسواس هم دارم بخدا سر ژیلتی که دو ماه پیش زدم هم وسواس دارم روانی شدم

درک میکنم عزیزم

درمورد ژیلت هم نگران نباشید چون استریل هستش

استارتر میدونید چی جالبه؟ اینکه اونایی که روابط خارج از چارچوب و شرکای جنسی متعدد دارند اصلا عین خیا ...

دقیقا بخدا 

کاشکی این بی بند و بار ها یه کم اهمیت میدادن 

چرخه این ویروس ها قطع میشد 

برا منم جالبه اصلا نمی ترسند که یه درصد مبتلا بشن

بعد من یه ناخون کاشتم زندگی ازم گرفته شده از استرس

نه پارسال می کاشتم اون تایم خوب بود حالم امسال افتادم به مریضیاره وسواس ایدز از ده سالگی داشتم خوب ش ...

به هرحال حتما ازمایش بده من چون خودم کارمندازمایشگاهم مصلحت میدونم یه تست بدی