2777
2789
عنوان

خرید و فروش خیلی کم شده

93 بازدید | 21 پست

مردم سعی می کنن نقدینگی رو نگه دارن

جز خوراک هیچی نمی‌خرند

معلوم نیست بازار شب عید چطور میشه

برادرشوهرم آرایشی داره اصلا فروش نداره تازه جای خوبم هست

وضعیت اکثر مردم همینه الان تو خیابون ما هر ۳۰ قدم یه لوازم ارایشی فروشیه فایده نداره براشون

دآرن حفظ سرمایه می کنن

همه دارن طلا ماشین میخرن

تو فامیل ما که همه به تکاپو افتادن

ما از قبل ملک و زمین خریدیم دگ نشستیم فقط پی خورد و خوراک بچه ها هستیم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من برعکس شما فک میکنم به نظرم الان هرکی پول داره سریع میزنه به کاری پول رو دیگه نگه نمیدارن 

اینکه اوضاع شغل آزاد خرابه دلیلش اینه که مردم اکثرا فقط درحد تامین مایحتاج زندگی شون مخصوصا خورد و خوراک هستن دیگه پولی واسه شون نمیمونه لوازم آرایش یا چیزای غیرضروری بخرن

دآرن حفظ سرمایه می کننهمه دارن طلا ماشین میخرنتو فامیل ما که همه به تکاپو افتادنما از قبل ملک و زمین ...

بابای منم تو خط طلا و اینا نبود از دیشب دارم بهش هی میگم بخر

خودشم موافق شده 

با این وضعیت حق دارن پول نقد نگه ندارن همه رو میزارن سپرده گذاری با پولشون کار کنن 

من برعکس شما فک میکنم به نظرم الان هرکی پول داره سریع میزنه به کاری پول رو دیگه نگه نمیدارن اینکه او ...

فک کنم منظورش همی بود اولش منم مث شما فک کردم

دور ما هر کسی میبینم پول دیگه تو بانک نمیزارن 

به خاطر وضعیت تورم هم قشر کمی میتونن با باقی اولویتا برسن

بابای منم تو خط طلا و اینا نبود از دیشب دارم بهش هی میگم بخرخودشم موافق شده با این وضعیت حق دارن پول ...

دقیقا

بابای منم پول سپرده میزاره

میگه به حد کافی براتون گذاشتم 

حالا اون مبلغم سوخت داد داد

طلا نگه داشتن که خطرناکه انقدر دزد زیاد شده یک شبه سرمایه آدم به فنا میره

من خودم هیچی طلا ندارم

یه نیم ست برا مهمونی

اصلا طلای سنگین نمیتونم و به نظرم خیلی دهاتیه

بقول شما امنیت رو هم میگیره ازت