2777
2789
عنوان

دیدار مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 34 پست
من جای تو بودم اصلا خونه نمیموندم میرفتم خونه ی خاله ای عمه ای مادربزرگی تا اینا بیان برن مامان بابا ...

امشب میان

منم تا ۹ بیرونم کلاس دارم نمیشه نرم بخاطر اینام شده میرم و ۹ میام خونه

اگر کلا نیام دعوا میشه خونمون 

مخصوصا که مامانم امروز تاکید میکرد که حتما مودب باش و سلام و احوالپرسی گرم داشته باش با داداش و زن داداشم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

امشب میانمنم تا ۹ بیرونم کلاس دارم نمیشه نرم بخاطر اینام شده میرم و ۹ میام خونهاگر کلا نیام دعوا میش ...

خودت اذیت میشی چون اونها ازپسرشون حرف میزنن وکارهایی که داره انجام میده 

ماازدلگیری روزهایمان به" شب" پناه میبردیم....                        وازدلتنگی شبهایمان به" روز " واینگونه بودکه تمام جوانی امان ؛  درناتمام یک "انتظار" تمام   شد
امشب میانمنم تا ۹ بیرونم کلاس دارم نمیشه نرم بخاطر اینام شده میرم و ۹ میام خونهاگر کلا نیام دعوا میش ...

فقط دستور مادرت     بعد هم شما اختیار خودتو داری هر چی تو جمعشون نباشی بهتره بازم خود دانی 

مادرت ببخشید درک نداره کدوم داداش ؟؟

اوووو همچین پشت اونا رو گرفته

چند شب پیش میگفت من میرم دیدنشون

شما هم باید بیاین

که بابام گفت من پامو نمیزارم تو میری برو

فقط دستور مادرت بعد هم شما اختیار خودتو داری هر چی تو جمعشون نباشی بهتره بازم خود دانی

بله عزیزم

منم میام فقط شام میخوریم و میرم سراغ کارام چ میدونم اشپزخونه ای جایی

اسی چرا نوشتی دیدار با مادرشوهر ؟؟؟

چ میدونم 

مامانم الان داشت با تیکه میگفت شب مادر شوهر و پدرشوهرت میان ههههه

گفتم خداروشکر که راحت شدم ازشون 

اشتباه زدم تاپیکو

اوووو همچین پشت اونا رو گرفتهچند شب پیش میگفت من میرم دیدنشونشما هم باید بیاینکه بابام گفت من پامو ن ...

متاسفانه جامعه طوریه که حرف رو نداره.زن سالاریه متاسفانه رفتار مادرت زیاد برام جالب نبود.شمام زیاد تحویلشون نگیر 

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان