دوستای نی نی سایتی عزیز🫂
من بارها و بارها چه توی تاپیک های دیگران،چه تو تاپیک های خودم،گفتم که ما نی نی سایتیا یه خانواده هستیم و باید هوای همو داشته باشیم،یکم بیشتر مهربون باشیم باهم...
(ولی خب ظاهرا برای بعضیا صدق نمیکنه برای همونایی که به هیچ صراطیمستقیم نیستن و دنبال دعواهستن)
خلاصه اینطور بگم که،،،شمایی که یه کاربر مثل بقیه کاربرا هستی و صاحب و مالک نی نی سایت نیستی اینو بدون که نی نی سایت برای عموم مردم از هرقشر از جامعه با هر شغل و مقامی و هر سنی هست،،،وشما حق بی احترامی به هیچکدومو نداری،ینی چی که یسری راه افتادن تو تاپیکا و میگن،نی نی سایت پراز بچه شده!!! اینجا یه سایتی هست که هرکس میاد شعور اینو داره توی تاپیکای مناسب سن خودش شرکت کنه و اگر بچه ای هم هست حتما نیاز به راهنمایی بچه ای همسن خودش داشته که اینجا حضور داره....شمایی که مخالف بچه هایی میتونی شرکت نکنی توی تاپیک هاشون🌱🤍
چون محض اطلاعتون همونقدری که خانمای باردار و خانه دار محترم اینجا حضور دارند🤍همونقدرم بچه و نوجوون دانش آموز و دوستای عزیز کنکوری اینجا حضور دارند و همشون نیاز به یسری راهنمایی از همنوع خودشون دارند.
البته هستند دوستای بزرگواری که مادرانه و خواهرانه کم سن و سالای نی نی سایتو راهنمایی میکنن و تجربه های با ارزششون رو در اختیارشون میذارند😇❤️کوچیک همه شما خوشقلب های مهربونم🫂
پس لطفا ملاحظه کنید🤍🌱
باتشکر